Prima pagină » Radio » Actualitate » Oana Zăvoranu își deschide inima în fața fanilor. Mesajul transmis de vedetă este impresionant

Oana Zăvoranu își deschide inima în fața fanilor. Mesajul transmis de vedetă este impresionant

03 nov. 2022, 15:09,
BZI.ro, în Radio

Oana Zăvoranu a fost protagonista unui nou episod în care își deschide inima în fața fanilor, cu un mesaj copleșitor postat pe contul de socializare. Cu toate că a fost destul de ambiguă, cei mai mulți dintre fani cred că bruneta este însărcinată. Însă, cel mai probabil, tot Oana Zăvoranu va face lumină în acest caz, explicând despre ce este vorba.

Frumoasa brunetă Oana Zavoranu și-a băgat fanii la bănuieli, după ce a postat în mediul online un mesaj emoționant. Vedeta și-a surprins fanii după ultimul mesaj pe care l-a postat în mediul online. Bruneta le-a dat de gândit internauților după cele scris pe contul de socializare, cei mai mulți fani bănuind-o că ar fi însărcinată.

Oana Zavoranu își deschide inima în fața fanilor

De câteva zile, Oana Zavoranu a început să posteze în mediul online mesaje prin care mărturisește că regretă enorm atitudinea pe care a avut-o față de mama sa cât timp era în viață. Acum, la distanță de câteva zile, vedeta a împartățit cu fanii ei că are parte de o mare bucurie, iar acețtia s-au gândit imediat că ar fi vorba despre o sarcină.

„Azi ştii Tu Doamne de ce e o zi atât de fericită şi mare pentru mine. Unele lucruri pot fi împărtăşite cu voi şi o fac mereu cu drag şi dezinvoltura care mă caracterizează, pentru că eu nu ştiu să fiu măruntă şi ascunsă. Dacă aş fi fost aşa poate că aş fi avut mai multe de câştigat sau poate de pierdut…

Dar atunci nu aş mai fi fost EU. Regret doar ce mă mâhneşte profund pe mine ca suflet, inima şi caracter cu adevărat… şi doar față de cei care nu meritau nimic din mânia şi trufia mea, nu ceea ce am spus sau făcut din întâmplare la nervi o dată sau de câteva ori, vis-a-vis de cei care şi acum trăiesc tot în întuneric şi minciună.

Ştiu ce am de făcut pentru mine şi oamenii care cred în mine şi simt ce vine dinspre mine către ei. Unele lucruri însa nu pot să le împărtăşesc, pentru atunci că nu ar mai putea fi numite taine… şi aşa trebuie să rămână. Important e că sunt de acolo de unde e numai Lumina şi Iubire.

Avem multe de spus… eu vouă şi voi mie… Mărturie stau zecile de mii de mesaje pentru care nu vă pot mulțumi suficient nici dacă aş face-o o lună, zi de zi… Ceea ce vreau acum e ce contează de fapt”, a scris Oana Zavoranu pe rețelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat

Fanii Oanei Zavoranu a luat cu asalt secțiunea de comentarii, trăgând concluzia că ar fi, de fapt, însărcinată, iar stările de sensibilitate pe care le afișează în ultima vreme ar fi o consecință a faptului că urmează să devină mamă.

„Dacă eşti însărcinată, sarcina ușoară Oana, meriți. Oamenii strong mereu se reinventează, renasc din propria cenușă. / Cred că vine bebe…. Sau a venit deja… / Opaaa, cred că ai un bebe în burtică, numai atunci poți atinge cerul cu sufletul și să-ţi închipui că-l atingi și cu mâna. M-aş bucura să fie aşa. / Cred că vine un bebe şi îţi doresc tot binele din lume şi multe binecuvântări”,  sunt o parte din mesajele pe care le-a primit Oana Zavoranu de la fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *