Actualitate

Oana Zăvoranu, mesaj copleșitor pentru mama sa, Mărioara: „Te rog să mă ierți, dacă poți”

Publicat: 31 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Oana Zăvoranu mesaj copleșitor pentru mama sa Mărioara Te rog să mă ierți dacă poți
Oana Zăvoranu regretă și acum toate lucrurile urâte pe care i le-a făcut mamei sale atunci când era în viață

Recent, Oana Zăvoranu a transmis prin intermediul contului de socializare un mesaj copleșitor pentru mama sa, Mărioara, decedată în urmă cu șapte ani. Vedeta și-a cerut iertare față de cea care i-a dat viață și spune că regretă enorm toate lucrurile urâte pe care i le-a făcut atunci când mama ei era în viață. În prezent, Oana Zăvoranu speră că mama ei este mândră de ea deoarece acum este un alt om, mai bun.

De-a lungul anilor, scandalul dintre Oana Zăvoranu și regretata să mamă, Mărioara, a ținut primele pagini ale ziarelor. În plus, acesta părea că nu va lua sfârșit nici după decesul femeii, căci mulți au crezut că bruneta îi va purta ranchiună celei care i-a dat viață chiar și după moarte. Și totuși, se pare că lucrurile stau diferit, deoarece, recent, bruneta și-a surprins fanii cu un mesaj dureros, pe care l-a postat pe internet.

Oana Zăvoranu, mesaj copleșitor pentru mama sa, Mărioara

În rândurile scrise de vedetă pe contul de socializare, aceasta și-a cerut scuze față de cea care i-a dat viață pentru toate lucrurile urâte pe care le-a făcut de-a lungul anilor, atunci când se certa public cu Mărioara. Oana Zăvoranu a precizat că, în continuare, își dorește să facă numai lucruri frumoase, pentru a o face pe mama sa mândră. Acum, deși aceasta nu mai este în viață, speră că o vede de undeva de sus, pentru că în prezent este un alt om.

„Mama, te iubesc cu inima curată şi plină de durere şi te rog să mă ierţi dacă poţi, pentru tot ce ţi-am făcut şi pentru toate cele pe care ţi le-am greşit. Îţi promit că am să repar cum ştiu şi cum pot eu mai bine toată suferinţa pe care ţi-am produs-o aici pe pământ, fără să ştiu ce fac… Am să fac numai lucruri bune şi frumoase de acum înainte, ca să poţi fi mândră cu adevărat de mine acolo unde eşti.

M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prinţesă, în abundență, frumos, iubire şi căldură…Ție şi lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt şi faptul că exist… Cuvintele pot părea acum sărace şi goale, dar DUMNEZEU ştie că decât niciodată, e mai bine şi mai târziu. Când mă uit înapoi mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ şi voi aţi fost amândoi puternici în faţa duşmanilor din vieţile voastre… aţi trăit demn şi nu v-aţi umilit la nimeni niciodată. Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuinţa mea de atunci MAMA, te iubesc şi cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am ştiut de capul şi de sufletul meu chinuit. Ai fost şi vei fi MAMA mea până la final pe pământul ăsta. Mai întâi mi-am cerut iertare cui şi unde a trebuit… Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante…tot public am simţit că trebuie să îmi cer şi iertare. Şi îmi cer iertare în felul ăsta şi VOUĂ, tuturor oamenilor care aţi urmărit cu sau fără voia voastră, muţi de durere şi furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal şi al cărei protagonista a fost din păcate MAMA MEA…”, sunt cuvintele scrise de Oana Zăvoranu.

De ce a simțit Oana Zăvoranu că trebuie să-și ceară iertare

Mai mult, Oana Zăvoranu și-a continuat mesajul cu o serie de mărturii emoționante. Vedeta susține că a simțit nevoia să-și ceară scuze și public, dat fiind faptul că mulți dintre români au fost martori la certurile dintre ea și mama sa. Astfel, acum ea le dă dreptate celor ce au judecat-o în trecut pentru felul în care se comporta cu cea care i-a dat viață, afirmând că atitudinea sa a fost una total nepotrivită.

„Aş da multe să pot şterge tot ce e rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-aţi blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că nu eram eu… Eram posedată şi diavolul din mine mă batjocotea… aşa face el atunci când nu e DUMNEZEU în noi, când nu cerem ajutorul LUI şi ÎNGERUL dat de EL plânge…

Voi face tot ce îmi stă în putinţă să mă vedeţi de fapt cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel… Acum îl am pe DUMNEZEU în inima şi suflet şi nu am să îl mai las niciodată. Iar asta o să se vadă… nu mai promit nimic, veţi vedea singuri cei care încă mai aveţi încredere în mine. Vă iubesc mult”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Comentarii
  • O dementa! Sa traiasca in fiecare secunda cu amintirile tuturor porcariilor pe care i le-a aruncat mamei ei! Acum da vina pe satana! Nici acum nu-si asuma, da vina pe altcineva.

Adauga un comentariu