Prima pagină » Magazin » Oana Zavoranu nu poate respira fara o masca de oxigen
Oana Zavoranu nu poate respira fara o masca de oxigen

Oana Zavoranu nu poate respira fara o masca de oxigen

07 feb. 2012, 17:41,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:268262;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Oana Zavoranu a ajuns in aceasta, din nou, la spital, acuzand ameteli si stari de lesin, dar si probleme de respiratie. Medicii au vrut sa o opreasca in spital pentru mai multe analize, insa Zavoranu, in varsta de 37 de ani a parasit camera de garda pe propria raspundere. Iubitul ei, Razvan Dumitrescu, in varsta de 26 de ani, s-a speriat de moarte si e decis sa o bata pe Oana la cap ca sa-si faca si restul de investigatii.
Oana a refuzat internarea, avand oroare de spital, si s-a lasat pe mana iubitului ei, Razvan Dumitrescu, care nu mai stie cum sa o rasfete.
„Are momente in care isi pierde cunostinta si nu poate respira decat cu masca de oxigen. Am vazut rezultatele la analize, nu stiu sa va spun exact ce are, pentru ca vom merge astazi sa facem mai multe investigatii, la o clinica privata. E normal sa fiu speriat, dar sper ca tratamentul isi va face efectul si o va pune pe picioare cat de cat. Nu are voie sa se streseze, sa tipe sau sa se enerveze. Îi trebuie multa liniste”, a declarat tanarul de 26 de ani. Si mama Oanei, Marioara Zavoranu, s-a interesat de starea de sanatate a fiicei ei. „Ca orice mama si doamna Marioara este speriata si spera ca Oana sa-si revina cat mai repede”, a mai spus el pentru ziarul Click!.
„Sunt cu o masca de oxigen pe nas, ca altfel nu pot respira. Ieri am iesit din spital pe semnatura, pe propria raspundere. Doctorii mi-au spus ca starile mele de lesin se datoreaza stresului, nesomnului, alimentatiei proaste si problemelor respiratorii. Am momente in care ramân fara oxigen. Doctorii mi-au recomandat sa folosesc o masca, la care am si o butelie de oxigen . Zici ca sunt Michael Jackson! Înca mai am ameteli si abia pot sa ma ridic din pat. Doctorul mi-a dat o reteta de zici ca e pomelnic. În plus, sunt si racita. Însa, nu mor caii când vor câinii!”, a declarat ieri, Oana Zavoranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *