Cancan

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la secția de poliție. Cei doi nu au pic de liniște

Publicat: 23 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la secția de poliție. Cei doi nu au pic de liniște
Recent, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la secția de poliție deoarece bruneta susține că a fost amenințată cu un topor

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la secția de poliție după ce au decis să își mai acorde o șansă. După neîmplinirea în dragoste, care acum s-a rezolvat și Alex Ashraf s-a întors acasă, deși era hotărât să divorțeze, vedeta se confruntă acum cu o altă problemă. Mai exact,  aceste probleme sunt legate de sfera profesională a vieții sale, deoarece se află într-un conflict cu proprietatea clădirilor în care a deschis clinica acum câțiva ani.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la secția de poliție

Prin urmare, în prezent, bruneta se confruntă cu o altă bătălie, motiv pentru care a fost nevoită să solicite intervenția autorităților, deoarece susține că a fost amenințată cu un topor. Având în minte posibilitatea unei tragedii, Oana Zăvoranu, susținută de Alex Ashraf, s-a prezentat pentru a treia oară în fața polițiștilor pentru a furniza alte probe în dosar.

Artista speră că va aduna dovezi care să determine proprietarul clădirii, care-i cauzează probleme, să fie responsabil pentru acțiunile sale și pentru daunele pe care ea le-a suferit.

În plus, „Querida” crede că omul, dat fiind faptul că a trecut la amenințări, este un adevărat pericol, care ar putea să îi provoace rău în orice moment, mai ales din punct de vedere financiar, având în vedere investiția sa în clinică, în valoare de milioane de euro.

Suma de bani, care îi aparține în întregime, se află acum în posesia rivalului său, deoarece a hotărât să distrugă tot echipamentul achiziționat, începând deja cu panourile publicitare, pe care le-a și dat jos de pe clădire.

”Am aflat că la 22 noiembrie, domnul vrea să pună toporul și pe aparatul de RMN și CT, care costă 1 milion de euro. Am făcut acest demers pentru că este un pericol real și pentru că sunt bunurile noastre.

Nu am făcut cu soțul meu această clinică cu bani europeni, cu fonduri europene, cu bani de prin Dubai, de la șeici. Această clinică s-a făcut cu banii mei personali. S-au investit vreo 2 milioane de euro”, a declarat Oana Zăvoranu, la o emisiune TV.

Anda Adam rupe tăcerea despre scandalul cu Oana Zăvoranu

Anda Adam a vorbit în cadrul unui interviu televizat despre relația pe care o avea, în trecut cu Oana Zăvoranu. Se pare că cele două au fost bune prietene, înainte ca bruneta să o jignească pe fiica artistei.

Atunci când Anda Adam a auzit jignirile aduse fiicei sale, a înaintat un proces împotriva Oanei Zăvoranu, pe care l-a și câștigat. Astfel, fosta soție a lui Pepe a fost obligată să îi plătească artistei daune morale în valoare de 20.000 de lei.

Invitată la o emisiune TV, Anda Adam a vorbit, printre altele, și despre situația cu Oana Zăvoranu. Aceasta a dezvăluit că, în trecut, ele au fost prietene, însă odată cu declarațiile brunetei, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Recent, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la secția de poliție deoarece bruneta susține că a fost amenințată cu un topor.

Adauga un comentariu