Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu, taie-n carne vie: „Vânăm bărbați și le turnăm plozi ca să avem socrii cu cașcaval și o pensie alimentară asigurată”

Publicat: 25 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O nouă zi, noi acuzații grave! Oana Zăvoranu dă de pământ cu influencerițele din România și aruncă cuvinte grele la adresa lor! ”Querida” nu are de gând să se oprească până când nu le va scoate ”aerele” din cap! Mesajul incredibil postat pe rețelele de socializare!

Nu există zi în care Oana Zăvoranu să nu-și exprime punctul de vedere vis-a-vis de persoanele care o calcă pe coadă! Astfel că, a noastră ”Querida” a lansat astăzi noi acuzații grave la adresa influencerițelor din România. Fie că vorbim despre Christina Ich, Alina Ceușan, Andreea Bănică, iar lista poate continua mult și bine, diva sexy nu are de gând să se oprească până când nu le va scoate ”aerele” din cap.

Oana Zăvoranu aduce noi acuzații grave la adresa influencerițelor din România

Bruneta consideră că tot planul său merge ca pe roate, iar asta nu poate decât să o bucure nespus de mult. Diva sexy a ținut să le spună fanilor de pe rețelele de socializare că, de fapt, influencerițele de la noi din țară cresc pe ”spate soților” lor! Adică? Potrivit spuselor Oanei, vedetele respective au făcut copii cu bărbați celebri doar pentru a-și asigura traiul!

”Mă bucur că dă roade tot ce am gândit. Toate fomisetele troglodite de ”INFLUENCERE MY ASS” care până mai ieri se bălăcăreau mai ceva ca la ușa cortului, de ieri au început mă ”să se iubește”, că unele sunt și agramate și citesc greu de pe pagină, că (deh, nu toate avem facultăți, unele o mai ardem și pe boxe, altele vânăm bărbați și le turnăm plozi ca să avem socrii cu cașcaval și o pensie alimentară asigurată că na, sunt vremuri grele”, a scris Oana.

Iar asta nu este tot! ”Querida” a ținută să le transmită că nu se poate pune nimeni cu ea. A fost implicată în mai multe scandaluri de-a lungul anilor, cu nume consacrate din showbiz, iar ceea ce se întâmplă acum este nimic! Oana Zăvoranu este mai sigură ca niciodată că va ieși învingătoare din acest război și că va reuși să le detroneze pe cele care au scos-o din sărite!

”Mă amuz teribil că am un efect de șmekeră supremă căreia nu i se poate face față decât în haită mare și nici atunci. Eu sunt călită în războaie cu c*** mari, cât mingile de tenis, cu mize de zeci de milioane, cu infractori adevărați, clanuri periculoase. Este ca și cum ai pune un tigru să se lupte cu o b****”, a mai zis ea.

Zăvo, în război și cu Oana Roman și Pepe

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, de când Pepe și-a anunțat divorțul, Oana Zăvoranu a ieșit la atac și nu mai iartă pe nimeni! În plus, ”Querida” nu are de gând să o scape din vizor pe Oana Roman și continuă să aducă acuzații grave la adresa vedetei! Recent, diva sexy a scris pe rețelele de socializare că, de fapt, Oana Roman ar fi îndrăgostită de Pepe, acesta fiind și principalul motiv pentru care îi ține partea în divorțul cu Raluca Pastramă!

”Și de ăsta e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI NENE. (…) „Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul”, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman, pe Instagram.

Adauga un comentariu