Sport

Ofertă fabuloasă pentru Dan Petrescu! Unde poate pleca antrenorul CFR-ului după umilința cu AS Roma

Publicat: 07 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ofertă fabuloasă pentru Dan Petrescu Unde poate pleca antrenorul CFR-ului după umilința cu AS Roma
Dan Petrescu

CFR Cluj a fost demolată de AS Roma, scor 5-0, iar acesta este posibil să fie ultimul meci al lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor.
După meciul cu Gaz Metan din etapa precedentă, Dan Petrescu a spus că vrea să plece de la CFR Cluj după partida cu AS Roma. Acum se pare că a apărut și o echipă dispusă să-i plătească clauza de reziliere lui Petrescu. Fanatik anunță că Al Nasr Riad și Dan Petrescu se vor întâlni în zilele următoare pentru a negocia o eventuală mutare a antrenorul în Arabia Saudită.

Dan Petrescu, aproape de Al Nasr

După eșecul cu AS Roma, Dan Petrescu a părut destul de absent la flash-interviu, unde a spus că lista UEFA este foarte subțire, motiv pentru care CFR nu are șanse să ajungă în primăvara europeană:

„Dacă mai facem vreun rezultat pozitiv, va fi un miracol. Nu avem cum să facem nimic. Important e să nu pierdem duminică. Nu văd ce putem face în viitor, jucătorii pe care vrem să îi luăm sunt liberi de contract, n-au jucat fotbal de trei luni. Am avertizat că nu am jucători, asta s-a văzut la meciul de astăzi”, a spus Dan Petrescu, după 0-5 cu AS Roma.

Salariu de 2.5 milioane de euro pentru Dan Petrescu la Al Nasr

Conform sursei citate, Dan Petrescu este ademenit de Al Nasr cu un salariu anual de 2.5 milioane de euro. Mai mult decât atât, clauza de reziliere a „Bursucului” s-ar ridicat la numai 500.000 de euro, iar arabii sunt gata să o achite.
Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în 2022. „Bursucul” se află la al doilea mandat la CFR Cluj: iunie 2017 – iunie 2018 și din martie 2019 până în prezent.
De fiecare dată, sub comanda sa, echipa din Gruia a câștigat titlul în Liga 1.
Al Nasr se află pe loc retrogradabil în acest moment, cu trei înfrângeri în primele trei etape. În Arabia Saudită se află și Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Al-Hilal, campionii en-titre.

O nouă lovitură pentru Dan Petrescu! Billel Omrani s-a accidentat și nu va mai putea juca în 2020

CFR Cluj are probleme serioase de lot din cauza accidentărilor și a infectărilor cu COVID-19, iar Dan Petrescu a mai primit o ”lovitură”. Billel Omrani, unul dintre fotbaliștii de bază ai campioanei în sezonul trecut, s-a accidentat și va absenta de pe gazon aproximativ trei luni. Verdictul dur al problemelor medicale ale atacantului algerian a fost făcut de Dan Petrescu, după înfrângerea, 0-5, de la Roma.

”Lotul pentru Europa League e foarte slab. Cestor e accidentat, nu-l mai recuperăm, Bordeianu a plecat, nici pe Vinicius nu știu dacă-l putem recupera.
Billel Omrani e accidentat, stă trei luni. Nu avem soluții nici măcar pentru Liga 1”, a declarat, după meci, Dan Petrescu.

Din cauza accidentării suferite, care, conform anunțul lui Dan Petrescu, nu-i va permite să joace în acest an, Billel Omrani nu a jucat în ultimele două meciuri ale CFR-ului, ambele pierdute, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș și 0-5 cu AS Roma.
În acest sezon, Billel Omrani nu a izbutit să repete evoluțiile solide de anul trecut, fiind fără gol marcat după opt meciuri jucate.

13 goluri și 5 pase decisive a reușit Billel Omrani în 45 de meciuri jucate pentru CFR Cluj sezonul trecut

Adauga un comentariu