Sport

OFICIAL! România și-a aflat ultima adversară de la turneul preolimpic din Muntenegru

Publicat: 11 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
OFICIAL România și-a aflat ultima adversară de la turneul preolimpic din Muntenegru

România și-a aflat în sfârșit ultima adversară de la turneul preolimpic din luna martie, ultima șansă de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Thailanda va face parte din grupa unde mai sunt prezente Muntenegru și Norvegia.

Doar primele două clasate se vor califica la JO după turneul care va fi organizat pe terenul muntenegrencelor, la Podgorica, între 20 și 22 martie.
Federația Internațională de Handbal (IHF) a ajuns la naționala clasată pe locul 6 în Campionatul Asiei, Thailanda, după ce a fost refuzată de alte formații din Asia.

România a participat de patru ori la turneul olimpic de handbal feminin

Coreea de Nord și Hong Kong au refuzat șansa de a participa la turneul preolimpic, din cauza coronavirusului, înainte de a se apela la varianta Thailanda.
Kazahstanul, care a fost și ea în cărți pentru turneul de la Podgorica, va juca alături de Rusia, Serbia și Ungaria la o altă competiție preolimpică, de pe terenul maghiarelor.
România a mai participat de patru ori la turneul olimpic. În 1976 a terminat pe locul 4, în 2000 și 2008 pe poziția a șaptea, iar în 2016 pe locul 9

Adauga un comentariu