Stiri si curiozitati

Oglinda spartă aduce noroc? Iată cum scapi de cei șapte ani de ghinion

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oglinda spartă aduce noroc Iată cum scapi de cei șapte ani de ghinion
Potrivit tradiției, atunci când spargi o oglindă, înseamnă că vei avea șapte ani de ghinion.

Știai că oglinda spartă îți poate aduce noroc? Iată ce metode trebuie să urmezi, pentru a te asigura că ai scăpat de cei șapte ani de ghinion.

Potrivit tradiției, atunci când spargi o oglindă, înseamnă că vei avea șapte ani de ghinion. Însă, aceasta nu este decât o superstiție, care a plecat de la romani. Alături de greci, chinezi, africani și indienii, aceștia credeau că oglinda avea capacitatea de a fura sufletul unei persoane. Ei susțineau că la fiecare șapte ani viața omului se reînnoiște și, dacă cineva sparge o oglindă, atunci va trebui să treacă prin șapte ani de suferință, înainte ca viața sa să se îmbunătățească. De asemenea, alte culturi erau de părere că sufletul unei persoane se reflecta în oglindă și, dacă s-a spart, mintea lui a fost afectată grav. În China Antică, oglinzile erau văzute ca pe niște talismane puternice, utilizate pentru îndepărtarea spiritelor rele.

Dacă și tu crezi că o oglindă spartă îți poate aduce șapte ani de ghinion, nu îți face griji. Există câteva metode, care să te ajute să scapi de ghinion și să îți aducă în viață noroc din belșug.

o femeie care se uită într-o oglindă spartă
În China Antică, oglinzile erau văzute ca pe niște talismane puternice, utilizate pentru îndepărtarea spiritelor rele.

Oglinda spartă poate aduce noroc?

Ei bine, da. O oglindă spartă nu aduce doar ghinion, ci și noroc, dacă sunt urmate sfaturile de mai jos.

Rotește-te de trei ori în sensul invers acelor de ceasornic

Tradiția spune că, dacă te rotești de trei ori în sensul invers acelor de ceasornic, imediat după ce ai spart oglinda, spiritele vor fi bulversate și îți vor aduce noroc, în loc de ghinion.

Macină oglinda spartă într-o pulbere fină

Pentru a scăpa de cei șapte ani de ghinion, macină oglindă spartă într-o pulbere fină. În acest fel, nu îți vei mai vedea reflexia în cioburile sparte și vei fi ferit de nenorociri. Atenție, însă! Folosește o metodă cât mai simplă de măcinare a oglinzii și utilizează ochelari de protecție și mănuși, pentru a nu exista riscul de accidentare.

Reutilizează oglinda spartă într-un mod inedit

Dacă ai spart o oglindă, mărunțește-o imediat și creează, cu ajutorul bucăților, un efect de mozaic. Așa vei putea să te bucuri în continuare de oglindă și le vei demonstra tuturor cât de priceput ești. Bucățile de oglindă pot fi aranjate și lipite pe o masă, creând un efect deosebit.

masă decorată cu bucăți de oglindă spartă
Dacă ai spart o oglindă, mărunțește-o imediat și creează, cu ajutorul bucăților, un efect de mozaic.

Înnegrește oglinda spartă

Unii oameni spun că dacă înnegrești oglinda spartă cu ajutorul unui chibrit, a unei lumânări sau a unei brichete, vei scăpa de ghinion. Apoi, după un an, poți îngropa aceste cioburi.

Îngroapă cioburile

Dacă nu mai ai răbdare să aștepți încă un an, îngroapă cioburile imediat ce ai spart oglinda. De preferat este să aștepți până vine noaptea, pentru ca reflexia ta să nu fie luată odată cu cioburile.

Cum știi că metoda aleasă de tine a funcționat? Ei bine, dacă îți poți vedea reflexia în celelalte oglinzi, înseamnă că sufletul tău este ferit de toate nenorocirile. Pentru a te asigura că tu și familia ta sunteți în siguranță, poartă mereu un talisman cu potcoavă sau un trifoi cu patru foi.

cioburi de oglinda spartă
Unii oameni spun că dacă înnegrești oglinda spartă cu ajutorul unui chibrit, a unei lumânări sau a unei brichete, vei scăpa de ghinion.
Adauga un comentariu