Cancan ultimă oră

Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican. Ce acuzații îi aduce colegei de breaslă

Publicat: 20 mai 2022
Olguța Berbec și Niculina Stoican
Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican

Un nou scandal între cântărețele de muzică populară zguduie lumea folclorului muzical. Niculina Stoican este dată în judecată de către o colegă de breaslă. Ce acuzații i se aduc cântăreței, care deseori a făcut declarații ce au stârnit controverse. Niculina Stoican se află în centrul unui scandal de proporții, în urma unor acuzații destul de dure la adresa sa.

Colega sa de scenă, Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican pentru drepturile de autor ale unei melodii.

Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican

Cele două sunt unele dintre cele mai respectate artiste de la noi din țară, însă micile neînțelegeri și-au făcut locul în grupul celor mai de seamă artiști de muzică populară. Cântăreața Olguța Berbec a trecut la instanță, după ce o acuză pe Niculina Stoican de însușirea muncii sale.

Olguța Berbec, solista din zona Mehedințului, prezentă la EtnoTv a oferit toate detaliile despre scandalul iscat între ea și Niculina Stoican.

„Nu am mai vorbit despre asta, nu am nimic de ascuns. Pur și simplu este vorba despre încălcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred în ele, le scot din sufletul meu și este inacceptabil, în 2022, ca altcineva să își însușească această muncă, acest efort intelectual.

Consider că, în 2022, folclorul nu se mai culege de pe ulițele satului, folclorul este bine gândit, proiectele muzicale sunt bine calculate, plătite cu bani și trebuie să ne respectăm munca”, a spus Olguța Berbec, la Etno TV.

Ce acuzații îi aduce colegei de breaslă

Olguța Berbec susține că nu este prina dată când se întâmplă acest lucru, iar faptul că munca îi este furată este destul de deranjant.

„Îmi pare rău că suntem în situația asta, dar nu este prima oară și atunci cred că lucrurile trebuie lămurite cumva. Nu suport ca cineva să-mi fure munca. A trebuit să ajungem în fața instanței pentru a se hotărî autenticitatea”, a mai spus Olguța Berbec.

 
Adauga un comentariu