Sport

Omagiu adus lui Puşcaş de către antrenorul lui Reading: „Pentru mine, trebuia să fie George!”

Publicat: 02 dec. 2019

George Puşcaş (23 ani) a fost protagonistul meciului lui Reading cu Wigan.

George Puşcaş şi-a salvat echipa şi a intrat în istoria lui Reading în acelaşi meci. Atacantul roman a înscris un hat-trick, după ce echipa sa era condusă cu 1-0, încă din minutul 34. Puşcaş a deschis scorul în minutul 79, din penalty, iar de atunci nu s-a mai oprit, a mai înscris de două ori, în 5 minute.

Astfel, atacantul a intrat în istoria clubului cu cel mai rapid hat-trick înscris.

După meci, Mark Bowen, antrenorul lui Reading a avut doar cuvinte de laudă pentru Puşcaş.

„Sunt încântat pentru el. Imediat cum am primit penalty-ul, câţiva din staff se întrebau dacă ar trebui să îl bată altcineva. Pentru mine, trebuia să fie George! Să sperăm că acesta este un punct de cotitură pentru el, în acest sezon. A avut ocazia să facă un pas înainte şi să lase trecutul în urmă. Ştiam că o să facă asta. În ultimele 15 minutue, a arătat tuturor calităţile pe care le are.

A fost dificil pentru el, şi ştiu că fanii au fost nerăbdători cu el, însă trebuie să îi dăm această calitate. Dacă primeşte asta şi câştigă mai multă încredere în el, va marca.

Este un jucător tânăr care a venit la un club cu aşteptări mari. Însă, ştiu că avem un atacant care poate înscrie pentru noi. Cel mai mult m-a încântat atunci când a intrat în vestiar, locul a explodat. Jucătorii îl ovaţionau şi aplaudau. Poţi să vezi acel zâmbet, care vine din rezultate şi goluri”, a declarat Mark Bowen pentru The Tilehurst End.loading...

Adauga un comentariu