International

Opulența din viața șeicului Dubaiului și a soției sale – într-o vară, cuplul a cheltuit 2 milioane de lire sterline pe căpșuni

Publicat: 24 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Opulența din viața șeicului Dubaiului și a soției sale - într-o vară cuplul a cheltuit 2 milioane de lire sterline pe căpșuni

Înțelegerea financiară stabilită după divorțul dintre conducătorul Dubaiului, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, și fosta sa soție, prințesa Haya, dezvăluie ceea ce judecătorii au numit ”un standard de viață cu adevărat opulent, fără precedent, de care s-au bucurat părțile”, scrie The Guardian.

Înainte de separare, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum îi oferea soției sale 83 de milioane de lire pe an pentru cheltuieli gospodărești, plus o alocație de 9 milioane de lire pe an pentru cheltuielile ei personale, potrivit instanței britanice, care a judecat cauza.

Copiii lor, Jalila, acum în vârstă de 14 ani, și Zayed, 9 ani, aveau o alocație anuală de aproximativ 10 milioane de lire pe an fiecare, precum și acces la o flotă de avioane deținute de șeic, printre care și un Boeing 747 personalizat, elicoptere, un iaht de peste 300 de milioane de lire și proprietăți luxoase de alte sute de milioane de lire. Copiii și mama lor aveau la dispoziție un personal format din circa 80 de angajați.

Inatanța mai menționează că, într-o vară, în timpul căsătoriei lor, prințesa Haya și șeicul Mohammed au cheltuit 2 milioane de lire pe căpșuni.

Instanța britanică a decis ca șeicul Dubaiului să-i plătească fostei sale soții și celor doi copii o înțelegere de divorț care ar putea depăși 500 de milioane de lire sterline, cea mai mare acordată vreodată în Marea Britanie.

Adauga un comentariu