International

Opulență la Copenhaga! Cât costă bradul de Crăciun împodobit cu cristale Swarovski

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Opulență la Copenhaga Cât costă bradul de Crăciun împodobit cu cristale Swarovski

Bradul de Crăciun, cel mai scump din acest an, până în momentul de față, a fost inaugurat în Danemarca. Bradul a fost împodobit cu 3 000 de cristale Swarovski și se află în parcul Tivoli din Copenhaga.

Un brad de 10 metri înălțime, a fost împodobit cu 3 000 de cristale Swarovski. Bradul de Crăciun a fost inaugurat în parcul Tivoli din Copenhaga. Costul pomului de Crăciun se ridică la peste 135 000 de euro. Luni, 18 noiembrie, a fost expus publicului larg bradul cu peste 1 milion de beculețe de Crăciun.

Poate fi admirat în centrul capitalei daneze până pe 5 ianuarie 2020. Întregul proces de decorare a durat circa zece zile. Pot fi văzute imagini de poveste și-n jurul bradului. Toate clădirile au fost decorate, astfel încântând privirea turiștilor cu decorul festiv.

Conceptul a fost gândit până la cel mai mic detaliu. Trei cunoscuți designeri au ornat într-o manieră perfectă cele 3.000 de cristale Swarowski. Rezultatul final este unul spectaculos și cu un preţ piperat – 135 de mii de euro.

„Am visat la acest brad cu Swaroski, ani la rând. Suntem foarte fericiţi şi mândri că îl putem prezenta publicului anul acesta, când aniversăm jubileul. Este special şi este magic pentru Tivoli”, a spus Jacob Helenius, directorul de design al Parcului Tivoli.

Parcul Tivoli situat în centrul capitalei daneze este acum luminat, în această perioadă de basm, de peste un milion de beculeţe. Decorul extravagant nu a fost, însă, ales la întâmplare. Sezonul acesta se împlinesc 25 de ani de la deschiderea Târgului de Crăciun.

Doritorii au însă destul timp pentru a admira decoraţiunile opulente. Târgul de Crăciun din Copenhaga se încheie abia pe 5 ianuarie 2020.

Adauga un comentariu