Cultural

Ovidiu Cuncea își împarte viața între biserică și actorie, după divorț. ,,M-am gândit mai mult să mă călugăresc…”

Publicat: 19 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ovidiu Cuncea își împarte viața între biserică și actorie după divorț. M-am gândit mai mult să mă călugăresc
Ovidiu Cuncea a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani și a fost la un pas să se călugărească.

Ovidiu Cuncea își împarte viața între biserică și actorie, după divorț. Artistul a avut parte de multe suferițe în viața privată, iar în ultimii ani a fost văzut tot mai rar în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu motivul pentru care Ovidiu Cuncea s-a despărțit de mama copiilor săi și de ce a vrut marele actor să se călugărească.

Ovidiu Cuncea își împarte viața între biserică și actorie, după divorț

Ovidiu Cuncea este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră artistică de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Ovidiu Cuncea cucerește publicul cu energia sa debordantă și rolurile memorabile. Dincolo de celebritate și de umorul caracteristic, îndrăgitul actor ascunde o mare suferință.

Acesta a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani, iar după ce s-a despărțit de mama copiilor săi, s-a refugiat în credință. Mai mult, artistul este în prezent diacon la mai multe biserici din Capitală și a fost la un pas să se călugărească.

„Mi-am refăcut viața, sunt foarte bine. Nu mă gândesc să mă căsătoresc, m-am gândit mai mult să mă călugăresc, într-o perioadă. Sunt bine, sunt echilibrat, dar nu am în perspectivă, în următorii pași, nu am căsătoria. (…)

Probabil că era mai rău să fi trăit înșelat. Sufletește, nu știu dacă și trupește. Decât să fi trăit în minciună, a fost mai bine așa. Nu știu ce a fost acolo, n-am înțeles încă. La început m-am revoltat, m-am întrebat de ce s-a întâmplat asta, după care mi-am dat seama că nu are niciun rost. În jurul meu cerul e atât de mare și e loc pentru toată lumea, încât toată tristețea și amărăciunea trebuie să le topesc în lumină.”, a declarat Ovidiu Cuncea despre divorțul dureros prin care a trecut.

În prezent, acesta se dedică actoriei și vieții bisericești, iar când vine vorba de fosta soție este rezervat în declarații. Ovidiu Cuncea a rămas în relații foarte bune cu cei doi copii ai săi de care este tare mândru.

De ce a vrut actorul să se călugărească

Ovidiu Cuncea a dezvăluit recent că divorțul de fosta soție l-a apropiat de credință și l-a îndemnat să urmeze calea bisericii. Actorul a mărturisit că în cea mai grea perioadă din viața sa l-a descoperit pe Dumnezeu.

,,A fost un moment de mare intimitate, aproape că nu se vorbește de lucrul acesta. Eram în cumpănă dacă să mai fac pasul spre preoție și… stăteam în rugăciune, în genunchi și aievea am văzut-o pe Maica Domnului care îmi zicea să nu îmi fie frică. (…) Am văzut-o ieșind din icoană. Și îmi spunea: Nu îți fie frică, o să slujești fiului meu, Mântuitorul Hristos. Apoi mi-a luat toată frica. Chiar prietenii m-au întrebat apoi și le-am spus că nu mai am frică.

Eu am veșmintele cu mine tot timpul când plec undeva. În cazul în care mă prinde duminica la Bârlad, mă duc și eu la un preot și zic: „Părinte, vă rog, lăsați-mă și pe mine să slujesc!” Dacă zice da, slujesc oriunde.”, a mai precizat artistul.

Ovidiu Cuncea a trecut printr-un divorț dureros în urmă cu câțiva ani și a fost la un pas să se călugărească. Actorul a luat calea bisericii, iar în prezent este diacon. Acesta îmbină actoria cu viața religioasă și apare destul de rar la evenimentele mondene.

Adauga un comentariu