Cancan ultimă oră

Oxi de la Chefi la Cuțite, despre imaginile din finală care nu au mai apărut la TV: „Am rămas mască…”

Publicat: 05 dec. 2022
Oxi de la Chefi la Cuțite despre imaginile din finală care nu au mai apărut la TV Am rămas mască...
Oxi de la Chefi la Cuțite, despre imaginile din finală care nu au mai apărut la TV

Oxi de la Chefi la Cuțite s-a înfuriat teribil după ce a văzut ce s-a difuzat la TV în seara de 1 decembrie. A fost acuzată de finalista Raluca Todea, dar și de Dan Manciu și Florin Dragomir că și-ar fi sabotat colega de echipă. Acum, Roxana Crudu a ieșit public să spună tot ce nu s-a văzut la TV, în ultima ediție Chefi la Cuțite a sezonului 10.

Situația a fost, în schimb, cât se poate de calmă în celelalte două echipe, iar Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea a reușit să plece acasă cu marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Oxi de la Chefi la Cuțite susține că echipa roz a schimbat meniul peste noapte, iar Raluca Todea și Dan Manciu s-ar fi comportat frumos cu ea înainte de finală, când i-au adresat numeroase jigniri și chiar injurii.

Oxi de la Chefi la Cuțite, despre finala Chefi la Cuțite

Oxi spune că sunt părți care nu s-au dat la tv, fiind tăiate la montaj. Concurenta susține că nu a încercat să își saboteze colega, ci a încercat să o liniștească și să fie lângă ea atunci când a început să plângă, dar acest lucru nu a fost difuzat, spune ea.

De asemenea, concurenta susține că a fost un moment în care voia să plece, deoarece toți oamenii din platou țipau la ea.

„Sunt și părți care nu s-au dat. Nu mi-aș fi ales echipa, aș fi făcut la fel ca Adrian. Manciu a tăiat carnea foarte groasă, peștele era crud. Florin se duce probează, spune pe interviu că inelele alea nu se pot face pentru că aluatul era prea moale. Când Ștefania a văzut că e prea moale, a început să plângă. M-am dus să încerc, gata, Oxi s-a dus să saboteze. L-am rugat pe Manciu să nu mai țipe la mine.

Când am spus de regie, m-am referit la mine, că am spus ce am simțit. Dar nu confundați regia cu montajul. În montaj nu au cum să bage tot, bagă nucleul. Că altfel nu ar fi două ore jumate, ar fi 10 ore. M-am dus cu Raluca în spate, am încercat să o calmez, dar asta nu s-a mai dat. Raluca nu știe să își folosească tonul. Dacă aș fi vrut să sabotez, aș fi sabotat. Jurații nu au găsit nimic suspect în farfurie. Multe elemente au fost făcute de mine. Florin a făcut peștele, iar peștele a fost negătit. Vita a fost gătită bine, dar tăiată prea groasă. Florin are voie să se miște lent, Oxi nu.

Farfuriile de desert erau efectiv… total alandala. Am încercat să fiu calmă, puteam să îmi dau tunica și să plec. Fix sentimentul ăsta îl aveam când veneau oamenii și țipau la mine. Voi cumva ați plănuit asta cu o seară înainte de ați schimbat meniul și tot?”, a povestit Oxi de la Chefi la Cuțite, într-un live pe contul ei de TikTok.

Ce spune despre Antena 1

Oxi spune că la TV prinde scandalul, dar ea nu a sabotat pe nimeni și susține că a plâns foarte mult în competiție.

„Ok, chestia asta prinde, scandal, înțeleg. Dar eu nu am sabotat. Eu eram plânsă pe interviuri, am plâns extrem de mult. Am avut o petrecere după și nu m-au băgat în seamă. Au venit alți oameni și mi-au spus că sunt ok, să nu mă schimb. Voi gândiți ce vreți, eu nu mai vreau să fac parte din nicio știre. Nu arunc cu hate nici în Antena 1, nici în Chefi la Cuțite.

La jumătatea emisiunii am vrut să plec, nu din cauza Antena 1, prietena mea a avut un accident. Nu eram în apele mele de ceva timp, mă simțeam prost. Nu știam ce vorbesc colegii de mine. Acum pe bune, eu n-am vorbit niciun coleg de rău. Pur și simplu am rămas mască și eu! Ei se mâncau între ei, în interviuri, apoi ieșeau împreună”, a mai dezvăluit Oxi de la Chefi la Cuțite.
Comentarii
Adauga un comentariu