Cancan ultimă oră

Ozana Barabancea, probleme de sănătate: „Am început să urlu efectiv”

Publicat: 01 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Ozana Barabancea a dezvăluit care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent. Potrivit spuselor juratei de la „Te cunosc de undeva”, afecțiunea pe care o are îi dă dureri de cap de foarte mult timp.

Ozana Barabancea a trecut prin momente cumplite, din cauza unor dureri crunte pe care le-a acuzat la nivelul picioarelor. Jurata de la emisiunea „Te cunoc de undeva” a mărturisit că a resimțit niște crampe atât de puternice, încât a țipat din cauza durerilor. Din fericire, alături i-a fost fiica ei, Gloria, care a avut mare grijă de ea pentru a se simți mai bine.

„Copiii mei fac foarte multe pentru mine. Mă răsfață. De exemplu, aseară am avut niște dureri. Săraca Gloria a simțit când am început să urlu efectiv și s-a trezit și m-a îngrijit, mi-a dat medicamente, mi-a dat apă, mi-a făcut frecție. Am avut cârcei”, a spus Ozana Barabancea la „Star Matinal”.

În continuare, Ozana Barabancea a mărturisit că are o relație specială cu copiii ei care o respectă și o iubesc foarte mult. Vedeta a recunoscut că nu este genul de părinte care să le ofere tot copiilor ei, tocmai pentru a înțelege valoarea banilor și cât de greu se câștigă.

„Am niște copii foarte cuminți, nu sunt răsfățați. Între noi e o iubire și un respect reciproc. Nu sunt copiii cărora le cumpăr tot ce vor ei în secunda doi, ei știu foarte clar că eu muncesc. Gloria a început și ea să facă meditații să vadă ce greu e să câștigi un ban”, a adăugat ea.

Motivul pentru care a divorțat

Ozana Barabancea a divorțat de Sorin Terinte în 2004, iar în momentul de față relațiile dintre ei sunt amiabile. Artista a recunoscut că a pus capăt mariajului din cauza infidelității bărbatului. Ozana i-a mai dat o șansă soțului ei, dar acesta a călcat strâmb a doua oară. Vedeta l-a prins în pat cu un una dintre prietenele sale. În momentul în care a pus capăt căsniciei, aceasta era însărcinată cu cel de-al doilea copil. Cu toate astea, Ozana Barabancea a reușit să treacă peste toate.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra. Ne-am iertat și cu fostul soț. A venit și cu prietena lui la noi, am mâncat cu toții la masă. Nu o consider o străină, femeia nu are nicio vină că am divorțat. E o fată civilizată, când ne strângem toți râdem de ne tăvălim pe jos”, a declarat Ozana Barabancea în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu