Stiri medicale

Ozzy Osbourne dezvăluie ca are Parkinson

Publicat: 22 ian. 2020

Ozzy Osbourne sufera de Parkinson. Liderul trupei Black Sabbath, în vârstă de 71 de ani, spune că anul 2019 a fost „cel mai dureros și mizerabil an” din viața sa.

Ozzy Osbourne a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Parkinson după un an de probleme de sănătate.

În cadrul unui interviu acordat Good Morning America, liderul trupei Black Sabbath a descris anul 2019 drept „cel mai dureros și mizerabil an” din viața sa. El a spus că a fost diagnosticat cu boala neurodegenerativă după ce a suferit complicații de sănătate, incluzând o intervenție chirurgicală la nivelul coloanei vertebrale și gâtului, în urma unei căderi.

„Am făcut ultimul spectacol de Revelion. Atunci am avut o cădere. A trebuit să am o intervenție chirurgicală la gât, care mi-a înșurubat toți nervii și am aflat că am o formă ușoară”, a spus Osbourne, în vârstă de 71 de ani, care se presupune că a dezlipit tijele de metal care i-au fost introduse în corp după un accident de motocicletă din 2003.

Ozzy Osbourne sufera de Parkinson

Muzicianul britanic a fost internat în spital pentru o infecție stafilotică la mâna dreaptă în 2018 și, din nou, un an mai târziu pentru pneumonie. În octombrie, el a fost forțat să amâne pentru a doua oară un turneu european, invocând probleme de sănătate continuă, însă le-a spus fanilor: „Nu mor.”

Soția sa, Sharon Osbourne, în vârstă de 67 de ani, a declarat că diagnosticul nu a fost „o condamnare la moarte”. Ea a adăugat: „Este ca și cum ai avea o zi bună, o zi bună și apoi o zi foarte proastă”.

Vorbind cu gazda emisiunii, Robin Roberts, Osbourne a spus că încă ia numeroase medicamente. „Am avut amorteala pe acest brat in urma interventiei chirurgicale, picioarele imi sunt reci”, a spus el. „Nu știu dacă asta este Parkinson sau ce. Aceasta este problema, pentru că mi-au tăiat nervii când au făcut operația. Este un sentiment ciudat.”loading...

Adauga un comentariu