Coronavirus

Pacientul 1 Coronavirus vindecat, în Italia, acum câteva săptămâni, s-a îmbolnăvit din nou

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pacientul 1 Coronavirus vindecat în Italia acum câteva săptămâni s-a îmbolnăvit din nou

Primul pacient, numit pacientul unu îmbolnăvit cu Coronavirus s-a vindecat, dar astăzi acesta a fost testat iar medicii i-au spus că s-a îmbolnăvit din nou.

Acum, pacientul este la izolare. Este vorba despre un om de afaceri de 40 de ani, care fusese declarat „vindecat” după ce a fost tratat și după ce i se făcuseră mai multe teste, care ieșiseră negative. Un nou exsudat care i s-a făcut marți a arătat însă că există încă un anumit nivel – mai redus, ce-i drept – al prezenței coronavirusului ce provoacă Covid-19, conform digi24.ro

„Confirmăm că el s-a vindecat. Într-o astfel de fază, e normală o oscilare între negativ și pozitiv, se întâmplă la toate infecțiile”, a declarat profesorul Giovanni Di Perri, specialist virusolog. Pacientul nr. 1 din Torino va trebui să rămână în continuare în izolare, pentru a-și proteja familia și comunitatea. Doctorii îi vor face teste suplimentare de control, până când se va ajunge la o „siguranță totală” și va putea în sfârșit să părăsească spitalul.

Spitatelele din Bergamo sunt pline, medicii abia fac față și lucrează suplimentar. Nu mai sunt locuri în spitalele din Italia, 2060 de persoane au nevoie de reanimare.

De luni s-au alocat 25 de miliarde de euro pentru sprijinrea familiilor, 10 miliarde de euro pentru locurile de munca, vouchere pentru bone și alte măsuri pentru fiecare regiune în parte.

În Milano nu se mai plătesc parcările.

Autoritățile se plâng însă că italienii nu ascultă ordinele autorităților și aceștia se plimbă pe străzi, metrourile sunt pline și sunt la un pas să decidă închiderea transportului public.

Adauga un comentariu