Cancan

Pamela din Dallas era o divă și toată lumea o iubea. Acum abia mai poate fi recunoscută

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Pamela din Dallas era o divă și toată lumea o iubea. Acum abia mai poate fi recunoscută
Victoria Principal s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a schimbat complet viața

Pamela din Dallas, interpretată de actrița Victoria Principal, era o divă și toată lumea o iubea după apariția serialului fenomen. Cu toate acestea, vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în 2001. În prezent, Pamela din Dallas își trăiește viața la ferma sa și nu pare să regrete că a renunțat la cariera de actriță.

Pamela din Dallas era o divă și toată lumea o iubea

A fost un etalon de eleganță și rafinament, o divă în adevăratul sens al cuvântului, cu admiratori în aproape toate colțurile lumii. Este vorba despre Victoria Principal, cunoscută publicului de la noi din țară ca „Pamela din Dallas”. Actrița s-a retras de sub lumina reflectoarelor și și-a schimbat complet viața. Cum arată acum, la 74 de ani.

În 1978 își făcea debutul într-un serial ce avea să devină un fenomen mondial. Parcă peste noapte, Victoria Principal a cunoscut celebritatea. An după an, fanii serialului Dallas i-au urmărit cu atenție evoluția, personajul interpretat de ea, Pamela Barnes Ewing, era unul dintre cele mai iubite.

Pamela din Dallas a câștigat rapid inimile fanelor serialului, era un exemplu, întruchiparea femeii care știa și nu ezita să lupte pentru relația sa cu personajul Bobby, interpretat de Patrick Duffy.

Victoria Principal a renunțat la lumina reflectoarelor

La 46 de ani de la premiera primului episod, viața actriței este complet schimbată. Ultima sa apariție într-un proiect de televiziune a fost seria „Titans”, ce a avut doar două sezoane – în 2000 și 2001.

Rochiile elegante sunt acum înlocuite cu blugi și cămăși, pantofii cu toc au fost dați uitării, ea preferând cizmele, alegeri mult mai potrivite pentru îngrijirea animalelor de la ferma sa.

La 74 de ani, Victoria Principal și-a păstrat silueta de admirat, iar trecerea anilor a lăsat puține urme pe chipul său, ea fiind dovada vie că vârsta nu este inamicul frumuseții, așa cum se poate vedea, fără dar și poate, în imaginile din galeria foto de mai sus.

Comentarii
Adauga un comentariu