Local

Papy, tânărul motociclist a fost înhumat. La poarta cimitirului motoarele au fost turate la maximum VIDEO

Publicat: 20 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Papy tânărul motociclist a fost înhumat. La poarta cimitirului motoarele au fost turate la maximum VIDEO
Papy, tânărul motociclist a fost înhumat

Astăzi, tânărul motociclist care și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier la Iași a fost condus pe ultimul drum. Papy, așa cum îl știau toți, a murit și a lăsat multă durere în urmă. Soția sa a postat mai multe mesaje, fotografii și videoclipuri pe Facebook. Cele mai frumoase momente din viața ei alături de Papy au strâns mii de reacții din partea cunoscuților și nu numai.

„Papy, ce mi-ai făcut tu mie? Unde ești! De ce ai plecat? Ai promis că nu mă lași. Mi-ai luat inima din mine! Mă sufoc de durere”, a spus soția lui Papy pe Facebook. Durerea este cuvântul care definește perfect ceea ce se întâmplă în familia tânărului motociclist.

Ancheta este în desfășurare și urmează să se stabilească cine este vinovat de producerea accidentului rutier

Ancheta este în desfășurare și poate dura mult. Există două variante luate în calcul, însă este greu de stabilit care este cea reală. Au existat voci care au spus că motociclistul ar fi intrat în depășire prin partea dreaptă și voci care spun că șoferița care conducea autoturismul cu care a intrat motocicleta în contact ar fi schimbat banda fără să se asigure. Indiferent care va fi rezultatul anchetei, lucrurile nu mai pot fi schimbate. Un copil a rămas fără tată și o soție fără soț. O clipă de neatenție a fost de ajuns pentru o tragedie.

Motociclistul a murit pe loc în urma impactului violent

Tânărul motociclist nu a avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului extrem de violent. Rănile pe care le-a suferit au fost foarte grave, iar medicii spun că a murit pe loc. Până și salvatorii au strâns din dinți când au văzut cum arată tânărul, imediat după producerea accidentului. Deși purta cască de protecție, capul i-a fost practic zdrobit. Leziunile suferite în zona capului și a feței i-au adus moartea. Papy, așa cum îl strigau prietenii, a ajuns ieri pentru ultima dată acasă. Familia i-a ridicat trupul neînsuflețit de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, iar ieri după- amiază sicriul a fost depus la un cimitir din Iași.

Tragedie la Leţcani. Un motociclist a murit după ce a intrat cu motorul într-o maşină

O adevărată tragedie s-a produs la începutul săptămânii în curs când în zona Leţcani din Iaşi a avut loc un accident rutier deosebit de grav. Un motociclist în vârstă de 25 de ani, tatăl unui copil de 1 an şi-a pierdut viaţa în urma unui impact devastator. Aflat pe un motor, tânărul a intrat în partea dreptei a unei maşini ce încerca să facă la dreapta. Conform martorilor şi a pozelor de la faţa locului, impactul a fost atât de puternic încât l-a proiectat pe tânăr la câţiva metri distanţă. În cursul zilei de astăzi, 20 august 2020, motociclistul a fost condus pe ultimul drum. În urma lui a lăsat o familie îndoliată şi un copil care nu îşi va cunoaşte niciodată tatăl.

 

Adauga un comentariu