International

Parcarea subterană inundată după ce o piscină s-a prăbușit prin plafon – FOTO, VIDEO

Publicat: 30 apr. 2021
Camerele de supraveghere au surprins momentul șocant în care o piscină de peste 20 de metri lungime se prăbușește prin plafon peste parcarea subterană a unui bloc de locuințe din Brazilia

Camerele de supraveghere au surprins momentul șocant în care o piscină de peste 20 de metri lungime se prăbușește prin plafon peste parcarea subterană a unui bloc de locuințe din Brazilia.

Scenele au fost surprinse într-un oraș din estul țării, Vila Velha, din statul Espirito Santo, iar de vină este structura de rezistență, care a ruginit din cauza infiltrațiilor. Pilonii de susținere au cedat sub greutatea uriașă, iar podeaua piscinei a căzut cu totul în parcare, unde șuvoiul de apă a mutat din loc o mașină.

Unul dintre locatari a declarat că a auzit un zgomot puternic, a ieșit pe balcon și a văzut apa care ieșea în șuvoaie din clădire.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar cei 270 de locatari a trebuit să fie evacuați din cele 90 de apartamente ale clădirii și cazați la un hotel până când autoritățile au verificat structura de rezistență a întregului bloc, ce fusese finalizat cu numai trei ani în urmă.

Urmăriți momentul în care piscina se prăbușește prin plafon:

Adauga un comentariu