Sanatate

Păreri cine a luat pastile anti-alcool? Ce simte persoana care administrează aceste medicamente

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Păreri cine a luat pastile anti-alcool Ce simte persoana care administrează aceste medicamente
Ele blochează receptorii care sunt sensibili la hormonii fericirii și bucuriei, precum dopamina, serotonina

Există o serie de păreri despre cine a luat pastile anti-alcool. Trebuie să știi că pastilele date există în farmacii și sunt prezentate într-o gamă largă. Majoritatea nu fac decât să faciliteze oprirea din consumul de alcool, ameliorând simptomele dureroase ale mahmurelii.

Dar există și pastile care insuflă o aversiune față de orice băutură alcoolică. Sunt relativ inofensive atunci când sunt folosite corect și rațional. Acestea trebuie utilizate exact în conformitate cu regimul de dozare, ținând cont de starea generală de sănătate a pacientului. În caz contrar, există o probabilitate mare de a dezvolta reacții adverse atât locale, cât și sistemice.

persoana care tine in mana mai multe pastile anti-alcool
Mai mult de atât dependența este slăbită semnificativ după prima administrare de pastile anti-alcool

Păreri cine a luat pastile anti-alcool? Ce presupun acestea și cum trebuie administrate

Pastilele pentru mahmureala nu au nimic de-a face cu tratamentul alcoolismului cronic. Această boală greu de tratat, unele pastile pot face mai mult rău decât bine. La urma urmei, eliminarea rapidă a tremurului mâinilor și disconfortului în umăr, a durerilor de cap și a grețurilor chinuitoare îi permite unui alcoolic să ia următoarea porție de alcool fără teamă. Există însă unele preparate care reușesc să ameliorezi simptomele de mahmureală și să-ți insufle un dezgust față de alcool.

mai multe pastile anti-alcool pe o masa
Pastilele pentru mahmureala nu au nimic de-a face cu tratamentul alcoolismului cronic.

De exemplu, pastilele de naltrexonă. Acestea reduc pofta de vodcă, vin și bere. Ele blochează receptorii care sunt sensibili la hormonii fericirii și bucuriei, precum dopamina, serotonina. Astfel, consumul de alcool nu aduce plăcere unei persoane. Astfel, pentru a nu avea simptome de mahmureală, o persoană decide să nu mai bea. Mai mult de atât, o persoana care decide la timp să scape de acest viciu va reuși să evite insuficiența multiplă de organe.

Luarea de pastile duce la o deteriorare atât de puternică a bunăstării, încât unele persoane pur și simplu le este frică să bea un pahar de vodcă sau un pahar de vin. De asemenea, trebuie să știi că este strict interzisă combinarea medicamentelor pentru alcoolism din diferite grupe clinice și farmacologice. Au mecanisme de acțiune atât de diferite încât, atunci când sunt utilizate simultan, riscul de efecte secundare este mare.

Cum funcționează pastilele anti-alcool?

După ce iei pastilele pentru poftă de alcool, ingredientele lor active sunt metabolizate în acid minic. Pe măsură ce se acumulează în organism, producția de enzime în celulele hepatice responsabile de descompunerea și utilizarea etanolului scade. Pentru un alcoolic, o scădere a producției de acetaldehidă este deosebit de sensibilă. Această enzimă este cea care metabolizează produsul intermediar toxic al descompunerii alcoolului etilic.

un recipient din care se varsa mai multe pastile anti-alcool
Prin urmare, combinația de alcool și disulfiram provoacă o intoxicație generală a organismului

Prin urmare, combinația de alcool și disulfiram provoacă o intoxicație generală a organismului. Se manifestă cu simptome precum crize de greață, care de obicei duc la vărsături, înroșirea feței și apariția unor pete, disconfort în gât ca după o răceală. De asemenea, o persoană va suferi de dureri în piept din cauza unui flux de sânge către ele. Persoanele care suferă de probleme cu inima vor înregistra un ritm cardiac crescut, precum și febră sau frisoane.

Multe persoane au păreri precum că cine a luat pastile anti-alcool scapă de dependența fizică de acest viciu. Mai mult de atât dependența este slăbită semnificativ după prima administrare de pastile anti-alcool. Dacă pacientul nu a putut asocia o deteriorare accentuată a bunăstării cu consumul de alcool, atunci experimentul se repetă. Acesta trebuie să simtă o teamă subconștientă față de consumul chiar și a unei cantități mici de bere sau vin.

barbat care priveste ingandurat un pahar cu alcool
Există însă unele preparate care reușesc să ameliorezi simptomele de mahmureală și să-ți insufle un dezgust față de alcool


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

 

Adauga un comentariu