BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni, din Iași, vine în studioul BZI LIVE. Îndrăgitul duhovnic va vorbi despre cele 40 de zile de la Învierea Mântuitorului Iisus Hristos și până la Înălțarea la cer – FOTO

Publicat: 06 mai 2020
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași este invitatul emisiunii de joi, 7 mai 2020, de la ora 12.30, din studioul BZI LIVE. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va vorbi despre cele 40 de zile de la Învirea Mântuitorului Iisus Hristos și până la Înălțarea la cer. În cadrul emisiunii religioase, părintele Calistrat Chifan, duhovnicul a mii de români din țară și din străinătate, va povesti despre semnificația celor 40 de zile și ce a făcut Mântuitorul Iisus Hristos în acest timp.

Cititorii nostri pot adresa întrebari părintelui Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Comentarii
  • Hristos a înviat!
    Acum ca ingradirea libertăților a fost declarată ne neconstitutionala, inseamna ca bisericile ar putea fi redeschise fara sa mai asteptam acceptul autorităților?
    Patriarhie cred ca e cea care poate hotăra aceasta, nu?

Adauga un comentariu