BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan, din nou, la BZI LIVE. Îndrăgitul duhovnic de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași va oferi sfaturi prețioase persoanelor care nu mai pot face față greutăților vieții – FOTO

Publicat: 18 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași vine, din nou, în studioul BZI LIVE. Joi, 19 noiembrie 2020, de la ora 12.30, în studiou va fi prezent îndrăgitul duhovnic Calistrat, apreciat și iubit de zeci de mii de credincioși din țară și din străinătate. Invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va oferi sfaturi prețioase celor care au ajuns la capătul puterii și nu mai pot face față greutăților. Tot mai multe persoane se confruntă cu probleme serioase de la debutul pandemiei de coronavirus.

Majoritatea oamenilor trăiește cu frica în sân că ar putea contacta acest virus și nu știu dacă organismul va face față bolii, alții se tem pentru locul de muncă sau teama de a nu face față schimbărilor majore care vor avea loc.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu