Prima pagină » National » Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, au primit șocați vestea morții fiicei lor
Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, au primit șocați vestea morții fiicei lor

Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, au primit șocați vestea morții fiicei lor

04 iul. 2022, 19:30,
BZI.ro, în National

Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în stațiunea Hurghada de la Marea Roșie, au primit șocați vestea morții fiicei lor. Femeia mergea pentru a treia oară în vacanță în Egipt, a declarat tatăl acesteia și era un înotător prudent, motiv pentru care șocul știrii a fost extrem de mare pentru familie.

Roxana era pentru a treia oară în Egipt, iar înotul era activitatea ei preferată. După tragicul eveniment, părinții au aflat de la televizor că o româncă a murit mâncată de rechin. Apoi au aflat că este vorba despre fiica lor.

„Era a treia oară în Egipt, era locația cunoscută, de aceea nici nu a refuzat-o pe doamna de la agenția de turism. Mai avea un singur loc pentru a-și completa locul. Pe de o parte, s-a bucurat știind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referințe. Ea dacă făcea ieșiri făcea cu instructorul, cunoștea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul”, a povestit tatăl Roxanei.

Femeia lipsea de două zile din hotelul de 5 stele din Egipt

Roxana era pentru a treia oară în Egipt, iar înotul era activitatea ei preferată. După tragicul eveniment, părinții au aflat de la televizor că o româncă a murit mâncată de rechin. Apoi au aflat că este vorba despre fiica lor.  Femeia lipsea de două zile din hotelul de 5 stele din Egipt în care se cazase, au declarat surse din stațiunea de la Marea Roșie, unde a fost ucisă de rechin.

„Acum momentul fatidic, nu am nicio informație, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la știri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliția să ne ia date personale, probabil și să mă înștiințeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră.

Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura și a confirmat că este fata noastră și că este la spital, dar nu mai e în viață. Să pic de pe scaun, stăteam la masă și vorbeam la telefon. Soția a avut o presimțire rea de cum a văzut informația pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică și personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgențe a răspuns, mi-a confirmat și domnișoara aia. Discuțiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a povestit tatăl româncei în exclusivitate pentru observatornews.ro.

„Roxana, de-a lungul vieții, ne-a făcut numai cinste”

Tatăl Roxanei vorbește cu mândrie despre fata lui. Acesta a spus că fiica sa nu a fost căsătorită și toată viața le-a făcut cinste. Roxana tindea spre perfecționism în viață, înserca să nu facă greșeli, fiind educată de părinții ei să trăiască frumos.

„Roxana, de-a lungul vieții, ne-a făcut numai cinste. Soarta fiecăruia e undeva sus, nu a fost căsătorită niciodată, ceea ce ne-a marcat și pe noi, poate că pretențiile au fost prea mari sau așa a fost scris în ceruri. Însă situația actuală și felul cum și-a găsit sfârșitul este ceva la care nu ne așteptam, mai ales că era foarte grijulie. Și profesia a învățat-o să respecte legislația și instrucțiuniile din domeniul de activitate. Uneori căuta să nu greșească în niciun fel, era un om spre perfecționism. Așa a fost educată din familie, așa am fost și noi ca părinți. Toată viața ei s-a comportat în felul acesta”, a adăugat tatăl femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *