Magazin

Pariurile sportive: 3 sfaturi pentru începători care îți pot aduce beneficii pe lângă adrenalina căutată

Publicat: 18 mart. 2021

Sporturile sunt, din cele mai vechi timpuri, activități admirate și cu un public mereu numeros, gata să țină partea unuia sau altuia dintre sportivi ori să devină fanii înfocați ai echipei preferate. Sporturile de echipă mai ales, stârnesc pasiuni dintre cele mai adânci în rândul iubitorilor acestei activități, ducând chiar la fenomene extreme cum este cazul confruntărilor galeriilor echipelor de fotbal atât pe stadioane cât și în afara lor. 

Unul din modurile de exprimare a pasiunilor pentru sport este și domeniul pariurilor, o adevărată industrie în plină dezvoltare, dovadă certă a existenței unui segment important de fani ai acestui activități recreative. 

Patimile stârnite de sporturi nu sunt noi, existând dovezi, încă din cele mai vechi timpuri, ale pariurilor efectuate de spectatori pe sportivii sau echipele preferate. Spre exemplu, în timpul Imperiului Roman, luptele de gladiatori (”sportul” preferat al acelor timpuri – deși unul dus la extrem) erau deosebit de populare iar publicul din tribunele arenelor pariau sume diverse pe victoria luptătorului favorit. În vremurile actuale, gama sporturilor pe care se poate paria a crescut considerabil, iar cunoscătorii unui domeniu sau altul pot pune rămășaguri în cunoștință de cauză și, uneori, se pot alege cu câștiguri importante. 

Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont dacă ești un fan înfocat și vrei să încerci adrenalina pariurilor sportive

 

  • Începe cu pași mici 

 

Ca orice activitate nouă, dacă ești începător în domeniul pariurilor sportive, primul sfat de care trebuie să ții cont este să începi cu sume mici. Chiar dacă dorința de a câștiga rapid un pariu sau altul te-ar îndemna să pariezi pe ceva ce consideri că e sigur, ar trebui să te cumpătezi și să nu pui sume mari de bani de la început în joc. 

Mai întâi, ar fi util să studiezi o perioadă toate secretele și modul de operare al acestei activități, dar și să faci diverse teste cu sume mai mici pentru a prinde experiența necesară. 

 

  • Nu lăsa loc așteptărilor nerealiste

 

Dacă ai o serie de pariuri câștigate, nu înseamnă că trebuie să te gândești deja că vei putea avea o sursă de venit stabil din această activitate. Nu ar trebui să renunți la job sau la alte surse de câștig gândindu-te că vei putea trăi relaxat o viață din asta. Desigur, există pariori profesioniști de care poate ai auzit legende care evocă faptul că se pot întreține din ceea ce câștigă prin ghicirea corectă a rezultatelor unor meciuri diverse, dar, ca întotdeauna, legendele nu țin de foame. 

Chiar și acești veritabili ”regi” ai pariurilor pot da greș și pierde unele sume investite, de aceea este important să nu crezi că aceasta este o activitate exclusivă din care să-ți asiguri existența și viitorul. Mai degrabă, trateaz-o ca pe o modalitate de a te distra până în momentul în care vei prinde experiență și vei putea alege să mizezi pe sume ceva mai mari.  

 

  • Pariază doar pe sporturile pe care le cunoști bine

 

Atunci când ești începător în ale pariurilor sportive, este recomandat să mizezi doar pe sporturile pe cere le cunoști bine și la care ai un bagaj suficient de informații despre jucători, echipe și mod de comportament. De exemplu, dacă ești un fan al jocului aruncării mingii la coș, ai putea să începi prin plasarea de pariuri pe baschet aici și să profiți de unele cote avantajoase oferite de Sportingbet.ro – o platformă care garantează apărarea împotriva fraudei și are grijă de utilizatorii săi, protejându-i de greșelile de tipul pariurilor involuntare.

Pariind pe sporturi familiare vei avea mai multe șanse de a lua decizii inspirate decât dacă ai face acest lucru pe meciuri din domenii despre care nu știi nimic. 

Așadar, pariurile sportive pot fi o modalitate distractivă de petrecere a timpului liber, dar, atunci când ești complet începător în acest domeniu, ar trebui să ții cont de aceste prime sfaturi și să acumulezi treptat experiența și informațiile necesare unui jucător respectat. Cu siguranță, în acel moment vei avea mai multe satisfacții și, în plus, vei știi să joci într-un mod responsabil. 

 

Comentarii
Adauga un comentariu