Eveniment-Social

Pasiunea pentru IT este acum răsplătită! Elevii din Iași au la dispoziție 15 burse în valoare de 4.000 de lei

Publicat: 13 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pasiunea pentru IT este acum răsplătită Elevii din Iași au la dispoziție 15 burse în valoare de 4.000 de lei
Se acordă 15 burse celor mai pasionați elevi de IT din Iași

Fundația Comunitară Iași, împreună cu Centric IT Solutions România, oferă și în acest an 15 burse celor mai buni elevi din Iași. Valoarea unei burse este 4.000 de lei și se acordă elevilor din nouă licee din Iași. Elevii din clasele IX-XII, de la specializarea matematică informatică, se pot înscrie până pe 31 octombrie 2022 pentru a obține o bursă Centric

Tot mai mulți elevi au o înclinație mai mare spre domeniul IT. Cei pasionați, cu rezultate bune și foarte bune la învățătură pot duce pasiunea mai departe. Prin intermediul Burselor Centric, elevii pot aprofunda domeniul IT, pot învăța lucruri noi și pot deveni astfel oamenii pregătiți de mâine. Domeniul IT este o oportunitate pentru tinerii de astăzi și oferă stabilitate în obținerea unui job pe viitor. De asemenea, este știut faptul că salariile sunt destul de mari comparativ cu alte domenii de activitate.

persoana la birou cu mouse si tastatura
Fundația Comunitară Iași împreună cu Centric IT Solutions România, lansează cea de a 8-a ediție a Fondului de Burse Centric

Elevii cu rezultate bune la matematică și informatică răsplătiți pentru performanța lor

 persoana la birou cu un monitor in fata
Elevii de la nouă licee din Iași se pot înscrie pentru a obține o Bursă Centris

Se oferă 15 burse în valoare de 4.000 de lei pentru elevii a nouă licee din Iași. Elevii din clasele IX-XII, care sunt încadrați la specializarea matematică informatică si sunt pasionați de domeniul IT au acum șansa să obțină una din cele 15 burse. Elevii ce doresc să aprofundeze cunoștințele IT, să învețe noi limbaje de programare și iau în calcul o carieră în acest domeniu pot accesa Fondul de Burse Centric.

Cele 15 burse se adresează elevilor din următoarele licee: Colegiul Național Iași,

Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Colegiul „Costache

Negruzzi”, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași,

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”, Liceul

Teoretic „Miron Costin”, Liceul Teoretic „Al. I. Cuza”.

Elevii se pot înscrie până pe 31 octombrie 2022 pentru a deveni bursieri Centric.

Anumite burse finanțate de stat au fost eliminate fără ca beneficiarii acestora să fie înștiințați. Spre exemplu, bursa socială pentru elevii din mediul rural ce se deplasează în altă localitate pentru a studia, a fost eliminată recent. Decizia nici măcar nu a fost anunțată public de către Ministerul Educației.

elevi in banca
Valoarea celor 15 burse este de 4.000 de lei

Se oferă 15 burse în valoare de 4.000 de lei pentru elevii de la liceele din Iași

doua persoane in tricou asezate la un birou cu tableta si laptop in fata
Elevii se pot înscrie până pe 31 octombrie 2022 pentru a deveni bursieri Centric

Fundația Comunitară Iași împreună cu Centric IT Solutions România, lansează cea de a 8-a ediție a Fondului de Burse Centric. Compania oferă și anul acesta 15 burse celor mai eminenți elevi din Iași.

Scopul Fundației Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iașului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona. Membrii fundației își propun să aducă împreună oameni care mișcă lucrurile ce merită mișcate. Transformarea Iașului într-un oraș de care să fie toți mândri este scopul acestora. Fundația Comunitară Iași administrează în mod transparent donațiile primite de la ieșeni, se asigură de îndeplinirea obiectivelor donatorilor, astfel se oferă ocazia participării active a membrilor comunității în progaramele pe care aceștia le dezvoltă.

Asociația oferă micro-finanțare și asistență tehnică pentru grupuri locale de inițiativă și organizații nonguvernamentale mici, dar și burse pentru tinerii cu rezultate deosebite.

Fondul de Burse își dorește să dea încredere tinerilor ce se află pe drumul cel bun, ce au potențial să crească prin educație și responsabilitate.

Accesând bursa IT de 4.000 de lei, elevii din Iași pot beneficia în continuare de și de bursa „Bani de liceu“. Aceasta are o valoare de 250 de lei și se acordă celor ce se află în întreținerea părinților și al căror venit brut lunar nu depășește 500 de lei.

Cele 15 burse în valoare de 4.000 de lei sunt printre cele mai mari oferite în județul Iași.

Adauga un comentariu