Local

„Passaris de România” încearcă să scape de gratii

Publicat: 27 mart. 2020

Individul cunoscut ca „Passaris de România” nu a reușit să îi impresioneze pe judecători. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins cererea formulată de Constantin Cojocaru, zis „Passaris”, de înlocuire a măsurii arestării preventive.

Recent, acesta a fost arestat preventiv pentru furt calificat în formă continuată. Astfel, individul fusese liberat din închisoare în luna septembrie 2019. Potrivit anchetatorilor, la scurt timp, el ar fi întocmit un plan de îmbogățire rapidă, iar, în câteva zile, a reușit să pună mâna pe bunuri în valoare de peste un miliard de lei vechi.
Anchetatorii au precizat că acesta ar fi spart mai multe vile din zona Bucium. Din una dintre vile, el ar fi furat dintr-o cutie de valori suma de 5.000 de lire. De asemenea, dintr-o altă casă, el ar fi luat mai multe bijuterii și parfumuri în valoare de peste 10.000 de lei.

Oamenii legii au mai spus că, pe 9 ianuarie 2020, individul ar fi spart casa unei femei, iar, de acolo, ar fi sustras bijuterii și ceasuri de lux în valoare de peste 50.000 de lei. Pe 15 ianuarie, tot în Bucium, s-a mai dat o spargere, iar dintr-o casetă de valori aflată într-o locuință au fost furate suma de 2.000 de euro și mai multe bijuterii. Anchetatorii l-au prins în flagrant pe Cojocaru, tot în zona Bucium.loading...

Adauga un comentariu