Retete cu carne

Paste scoici cu sunca si sos de cascaval

Publicat: 04 oct. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
2

Ingrediente:

150 g paste scoici
3 felii sunca de pui
50 g cascaval
150 g crema de unt (la cutie natur, fara arome)
branza Napolact pentru paste
6 ciuperci
unt

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa aceea se scurg intr-o strecuratoare. Ciupercile se curata si se taie feliute, iar sunca de pui cubulete. Se pun la fript impreuna intr-o tigaie cu un strop de unt. Apoi se face sosul. Se pun crema de unt si cascavalul ras intr-o tigaita teflonata si se amesteca pana se topeste cascavalul, obtinandu-se un sos gros. Se amesteca pastele cu ciupercile, sunca si sosul. Se lasa cateva minute sa se absoarba bine sosul in paste, apoi se servesc presarate din belsug cu branza Napolact gata rasa foarte fin.

sursa articol: http://www.bucataras.ro
sursa fotografie: http://www.bucataras.ro

Adauga un comentariu