National

Patru persoane au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy și bere la o terasă din Vaslui. Ce au făcut când a venit nota de plată, de 184 de lei

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patru persoane au comandat frigărui pizza ceafă crispy și bere la o terasă din Vaslui. Ce au făcut când a venit nota de plată de 184 de lei
Mai multe persoane din Vaslui au plecat de a un restaurant fara sa plateasca

Mai multe persoane s-au făcut de râs luni după-amiază după ce au făcut consumație într-un restaurant din Vaslui și apoi… au dispărut.

Este vorba despre patru persoane care au fugit fără să plătească ce au consumat la respectivul restaurant. Totuși, deși au reușit să fugă fără să plătească, cei patru se pare că nu au atât de mult noroc, pentru că întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale localului.

Reprezentanții localului din Vaslui au anunțat Poliția

Toată scena pare să fi fost premeditată, potrivit presei locale: oamenii au primit nota de plată, s-au prefăcut că vor să plătească cu cardul, dar că ar fi uitat codul PIN. Ulterior, ei au plecat, unul câte unul, de la masă, fără să plătească în cele din urmă nota de plată, care se apropie de 200 de lei.

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere limonadă, consumația ridicându-se la 184 de lei. Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai știu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoțea avea euro. După ce a plecat femeia, s-au ridicat și ceilalți trei de la masă și s-au făcut nevăzuți.

Cel mai probabil e vorba despre o familie care muncește în străinătate, cel mai sigur din mediul rural, pe care nu am mai văzut-o în restaurantul nostru. Am anunțat și poliția, pentru că nu e vorba atât de pagubă, cât de gestul făcut. Oamenii aceștia trebuie să înțeleagă că până să ajungă mâncarea în fața lor, o întreagă echipă a lucrat pentru ei”, a declarat, pentru presa locală, reprezentantul restaurantului păgubit.

Dezastru la un local din centrul Iașului!  Afacerea unui consilier județean din Iași este tot mai blamată de persoane

Afacerea consilierului județean PMP Adrian Acostoaiei a ajuns să fie tot mai blamată de către ieșenii care i-au trecut pragul. Oamenii au reclamat mâncarea proastă, igiena precară din local, dar și calitatea servirii.

Oamenii au reclamat calitatea proastă a mâncării, dar și spațiul insalubru de pe strada Sfântul Sava, de lângă sediul Primăriei Iași, deținut de politicianul recunoscut pentru țepele date unor parteneri de afaceri în ultimii ani.

Unii dintre clienți au reclamat faptul că mâncarea comandată nu a fost deloc cea pe care o așteptau.

”Ciorba de curcan a fost extrem de bună, însă… coastele de porc marinate erau super-super uscate, imposibil de mâncat! Atât de uscată era carnea, încât nu se putea tăia cu cuțitul. I-am spus despre acest fapt domnișoarei care ne-a adus mâncarea, dar a zis că nu poate face nimic!… Așa că am plătit full pentru comandă. Nu pot să recomand pe deplin acest restaurant”, a spus Cristian Toma.

Adauga un comentariu