Actualitate

Patru români au furat banii pentru operația unei fetițe bolnave

Publicat: 16 ian. 2022
Patru români au furat banii pentru operația unei fetițe bolnave

Patru români au fost judecați în lipsă de magistrații din Franța după ce au furat dintr-un magazin o pușculiță în care erau colectați bani pentru operația unei fetițe bolnave. Toți cei patru au primit condamnări și sunt acum căutați de autoritățile franceze.

Cei patru, o femeie și trei bărbați, au intrat într-un magazin de articole sportive. Nu au cumpărat nimic, dar au furat o pușculiță care se afla pe o tejghea, lângă casa de marcat. În acea pușculiță, clienții francezi strângeau bani pentru o fetiță care se născuse cu o malformație.

Când a văzut că pușculița a dispărut, vânzătoarea a alertat imediat autoritățile franceze. Polițiștii și jandarmii au plecat în căutarea celor patru români și i-au prins. În mașina acestora au găsit și pușculița acestora.

După ce i-au dus la secție le-au comunicat că în două zile trebuie să se prezinte în fața instanței franceze. Românii nu s-au prezentat însă ca să răspundă întrebărilor magistraților, așa că au fost judecați în lipsă și toți patru au fost condamnați.

Un tânăr de 18 ani și un altul de 24 de ani au primit câte 4 luni de închisoare cu suspendare, femeia de 31 de ani, cea care furase pușculița, și soțul acesteia de 46 de ani, au primit câte 8 luni de închisoare de suspendare.
Comentarii
Adauga un comentariu