National

Paul Nicolau, zis Pescobar, are mari probleme. Taverna Racilor a ajuns în vizorul ANPC

Publicat: 20 sept. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Paul Nicolau zis Pescobar are mari probleme. Taverna Racilor a ajuns în vizorul ANPC
Paul Nicolau zis Pescobar are probleme mari cu una din locațiile pe care le deține

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, se confruntă cu probleme mari. Taverna Racilor, unul dintre restaurantele pe care le deține, a atras atenția ANPC. Inspectorii au decis să închidă temporar localul din cauza neregulilor constatate în timpul unor controale efectuate în perioada iunie – septembrie 2023.

În ultimele săptămâni, Taverna Racilor – Herăstrău, un restaurant deținut de Paul Nicolau, a fost sancționat în mod repetat după ce nu a respectat recomandările primite de la ANPC. Problemele precum mâncarea alterată, igiena deplorabilă sau peștii putreziți erau doar câteva dintre aspectele cu care Pescobar îi întâmpină pe clienți.

Ceea ce au descoperit inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor este dificil de exprimat în cuvinte, iar fotografiile prezentate sunt dovada că locația era un focar real de infecție.

Ce spune Paul Nicolau, zis Pescobar, despre evenimentele de la Taverna Racilor – Herăstrău

Paul Nicolau a vorbit cu cei de la cancan.ro despre problemele pa care le are la Taverna Racilor – Herăstrău. Afaceristul a spus că restaurantul în cauză nu a fost închis, ci doar că activitatea i-a fost suspendată până când vor rezolva neregulile găsite de ANPC.

„Restaurantul nu e închis, doar are suspendată activitatea. Nu există local fara nereguli, dar vom rezolva totul. Dacă în 24 de ore cumpăr linoleum și tot ce mai trebuie dăm drumul localului. Îi sun, alo, ANPC, veniți să constatati că totul e ok. Și dăm din nou drumul la treabă„, a declarat Pescobar.

Ce nereguli au gasit inspectorii ANPC la Taverna Racilor – Herăstrău

– folosirea unor materii prime și a unor semipreparate fără etichete cu elemente de identificare și caracterizare

– utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate, cu grătare cu rugină, sistem de ventilație cu depuneri masive de praf, chedere depreciate și murdare

– prezența insectelor vii (muște) în unitate

– schimbarea stării termice a produselor

– nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor finite calde

– existența unor condiții improprii în spațiul de lucru (paviment neigienizat)

– lipsa verificării metrologice a cântarelor utilizate

– lipsa informării cu privire la ingredientele conținute de preparate, a aditivilor și a alergenilor, în lista meniu ,

– lipsa autorizației emisă de Primărie.

– produse alimentare cu data limita de consum depasită;

– utilizarea unei masini de transport neautorizate la care sistemul de racire nu era funcțional, ca și spatiu de depozitare a materiilor prime (congelate și refrigerate).

– nerespectarea temperaturii de pastrare a produselor alimentare pe timpul transportului;

Paul Nicolau zis Pescobar are probleme mari cu una din locațiile pe care le deține. Celebrul antreprenor trebuie acum să remedieze problemele pe care le are la Taverna Racilor – Herăstrău pentru a putea funcționa în continuare.

Comentarii
  • Ce fata de prost are…se zice ca haina face pe om dar pe asta nici hainele, nici ochelarii și nici mașinile nu stau bine. E un cocalar împuțit parvenit și lăudăros. Ti se face greață doar când îl vezi…🤮

Adauga un comentariu