National

Paul Stănescu, despre dezvăluirile lui George Simion cu privire la cumpărarea voturilor pentru moțiunea de cenzură: „Urmatorul premier va fi un Cîțu 2”

Publicat: 04 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Paul Stănescu despre dezvăluirile lui George Simion cu privire la cumpărarea voturilor pentru moțiunea de cenzură Urmatorul premier va fi un Cîțu 2
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a declarat luni că este „o nebunie” să încerci „cumpărarea” a 50 de parlamentari pentru a rezista Guvernul și că după demiterea cabinetului Florin Cîțu sunt două scenarii în viziunea PSD:

„E o nebunie sa cumperi 50 de parlamentari. Au avut discutii. PNL a incercat sa discute cu parlamentari de Olt care sa nu se prezinte la vot. E o nebunie maxima sa crezi, sa gandesti ca poti cumpara 50 de parlamentari, e de noaptea mintii. Primul scenariu, cred ca se va intampla in proportie mare. Dupa ce pica Guvernul, se merge la domnitorul nostru Iohannis si sigur vor veni cu alt premier si vor reface coalitia. Urmatorul premier va fi un Citu 2.

E normal ca presedintele partidului (PNL) sa faca in partid nominalizarea de premier, nu cred ca oamenii aia nu vor fi de acord. Posibil sa mearga Citu la Senat sa dea Camera la USR, am informatii vagi ca trebuie sa aiba o functie in statul roman. O fi generalul Ciuca, Bode, altii, dar va fi Citu 2. Al doilea scenariu, alegeri anticipate. Aici e vorba numai de vointa politica in toate partidele, dar cheia este la Presedinte. Dar eu nu cred ca va fi de acord. Intr-o luna jumate maxim putem face anticipate. Daca mergem la anticipate, PNL nu va avea cu 2 in fata, de aceea Iohannis nu o sa vrea anticipate”, secretarul general PSD, Paul Stănescu.

George Simion a făcut publice unele dintre înregistrările împotriva Guvernului Cîțu cu privire la încercarea de a cumpăra voturile moțiunii de cenzură

Liderul AUR, George Simion a declarat că are toate dovezile necesare împotriva Guvernului Cîțu. Acesta  a făcut publice, în cadrul unui videoclip postat pe YouTube, înregistrările audio-video în care liberalii sunt surprinși în timp ce încearcă să cumpere voturile pentru ca moțiunea de cenzură să nu atingă limita minimă necesară.

„Vreau să vă arăt vouă și după aia o să arătăm publicului și-i mulțumesc colegului nostru Ciprian Titi Stoica c-a fost inspirat și i-a prins pe ăștia exact cum încercau să-l mituiască și cum încercau să-l cumpere. Noi, parlamentarii AUR și noi, Alianța pentru Unirea Românilor nu suntem de vânzare. Și de asta, noi o să facem publice aceste înregistrări”, a declarat Geroge Simion.

Înregistrarea începe cu o propunere de negociere: „Zi cum negociem…”.

La un moment dat, pe parcursul înregistrării, diplomația a fost lăsată cu totul deoparte și oferta pentru deputatul AUR este este expusă direct: „Eu ti-o spun direct, promovam cativa oameni unde vrei tu, unde spui, nu stie nimeni, ii facem membri PNL de forma si gata. Intelegi? Ne spui unde, institutii deconcentrate…”

Adauga un comentariu