Din lumea filmului

Paula Herlo si Cristian Leonte. Dupa 14 ani, au spus ca s-a intamplat intre ei

Publicat: 15 iun. 2018
3

Paula Herlo, 41 de ani, este casatorita cu Cristian Leonte, 43 de ani, de asemenea, jurnalist si prezentator la Pro Tv, si au impreuna doi copii, pe Vladimir, in varsta de 6 ani, si pe Ania, de 3 ani.  Jurnalista si-a cunoscut sotul la munca, in redactia de stiri, el era venit de la Iasi, ea de la Arad:

“L-am luat cu gasca mea de prieteni la distractie. L-am dus la restaurant la lautari, apoi la club, nu l-am dus la teatru sau la filarmonica. Si mi-a placut de el si inca imi place. Imi place ca ma admira si acum, dupa 14 ani, la fel ca la inceput si este cel mai bun tata pe care puteam sa-l am pentru copiii mei. La Cristi, prima oara, m-au atras ochii.”

Cat despre momentul cererii in casatorie, Paula Herlo povesteste cu zambetul pe buze: “Traiam in concubinaj de ceva vreme si am ramas insarcinata. Atunci ne-am hotarat sa ne luam si am stabilit data. Am facut cununia la o zi dupa Valentine s Day. Noi nu am sarbatorit niciodata Ziua Indragostitilor, dar chiar atunci m-a cerut, m-a intrebat cu o zi inainte: Hai, vrei sa fii sotia mea? Era pe jumatate imbracat in costum si pe jumatate in trening.”

Cat despre faptul ca lucreaza impreuna, daca alte cupluri s-ar simti in dezavantaj, Paula Herlo si Cristian Leonte considera ca este un noroc, atata timp cat reusesc sa-si stapaneasca intimitatile: “Avem birourile unul langa altul, dar le-am ales fara sa vrem. Nu ne expunem la munca. Cum ar fi sa ne tavalim pe acolo? Nu ne-am certat niciodata la munca, ne certam acasa.” – a povestit cu umor Paula Herlo la emisiunea online Love is Fun.

Paula Herlo a vorbit despre copiii sai despre responsabilitatile de parinte, dar si despre momentele in care cei mici o pun la grea incercare, iar unul dintre acestea a fost cand Vladimir i-a ridicat doua intrebari la care jurnalista nu a stiut ce sa raspunda: “M-a intrebat de ce frunza se numeste frunza (…) Cand a murit Regele Mihai m-a intrebat de ce a murit si i-am zis ca era batran. Apoi a inmagazinat informatia si m-a intrebat daca si eu o sa mor. I-am zis ca da. S-a intristat, ii venea sa planga si a inceput o discutie grea pe tema aceasta si a trebui sa-i zic ca voi citi si ca voi reveni cu raspunsuri.”

Intrebata de Bogdan Nicolai care este locul preferat pentru a face sex, excluzand dormitorul, Paula Herlo a raspuns in gluma, cu mult umor: “In parcul de distractii, in barcile zburatoare. Cum ar fi sa las copiii la locul de joaca si noi sa mergem in barci sa facem sex?” Ultima si cea mai grea intrebare a venit tot din partea lui haiosului Dj care a intrebat-o pe Paula Herlo daca a experimentat vreodata pozitia 69: “69 plus 2. Da! Ce sa zic? Foarte bune intrebari aveti voi!” – a raspuns amuzata Paula Herlo, care a continuat: “Dar de ce 69? De ce nu 71 sau 73? Chiar daca oamenii n-ar sti pozitia, s-ar gandi, totusi cum se face.”

Adauga un comentariu