Cultural

Paula Seling are un fizic de invidiat la vârsta de 43 de ani. Cum reușește să se mențină în formă celebra artistă

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Paula Seling are un fizic de invidiat la vârsta de 43 de ani. Cum reușește să se mențină în formă celebra artistă
Paula Seling arată spectaculos la vârsta de 43 de ani și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

Una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton, Paula Seling, are un fizic de invidiat la vârsta de 43 de ani. Îndrăgita cântăreață arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră. Paula Seling este o prezență răvășitoare și face furori cu formele sale fără cusur. Iată cum reușește să se mențină în formă celebra artistă.

Paula Seling arată spectaculos la vârsta de 43 de ani

Paula Seling se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și în viața privată. Artista are o carieră impresionantă în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, cântăreața este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă.

Paula Seling are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani cu Radu Bucura și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din lumea mondenă. Artista și soțul ei nu au copii, însă își doresc să devină părinți în viitor.

,,Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne proteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi.”, a declarat vedeta.

Paula Seling este atentă la fiecare apariție publică și își surpinde fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze inedite. Artista este posesoarea unui trup de zeiță și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute elegante.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Ana Baniciu. Aceasta se bucură de succes, iar în viața privată este mai fericită ca oricând alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta face furori pe Instagram și pozează sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Și frumoasa artistă Raluka nu ține cont de vârstă și se mândrește cu o siluetă perfectă.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa cântăreață

La vârsta de 43 de ani, Paula Seling se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Vedeta a dezvăluit recent care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să se mențină în formă. Artista este adepta unui stil de viață sănătos și nu se abate de la câteva reguli stricte.

,,Dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe. (…) Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia. Găsiți acolo tot felul de rețete gustoase ce demonstrează că ce e vegan nu trebuie să fie scump și fără gust, ci dimpotrivă.”, a precizat frumoasa artistă.

Paula Seling arată spectaculos la vârsta de 43 de ani și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Celebra cântăreață are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de soțul ei.

Adauga un comentariu