Stiri si curiozitati

Pe 23 august 1971, fetița din imagine a fost răpită. Ireal unde și cum a fost găsită acum, după 51 de ani

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pe 23 august 1971 fetița din imagine a fost răpită. Ireal unde și cum a fost găsită acum după 51 de ani
Melissa avea un an în 1971 şi locuia în Fort Worth, Texas, când mama ei, Alta Apantenco, a publicat un anunţ în ziar prin care căuta o dădacă.

În anul 1971, o fetiță pe nume Melissa Highsmith a fost răpită în Texas, Fort Worth, atunci când avea doar 21 de luni. Acum, după zeci de ani, ea s-a reunit cu familia ei.

Un test ADN a rezolvat un mister de 50 de ani!

„Este copleșitor, dar, în același timp, este cel mai minunat sentiment din lume”, a spus Melissa, care era doar un copil atunci când a fost răpită.

„Sunt bucuroasă, nu pot să-mi descriu sentimentele. Sunt atât de fericită să-mi văd fiica..nu credeam că o voi mai vedea vreodată”, a declarat mama ei natală, Alta Apantenco.

La momentul dispariției Melissei, mama ei se despărțise de iubitul ei și se mutase în orașul Fort Worth, la doar 21 de ani, împreună cu fiica ei.

Mama fetiței a plasat o reclamă în ziarul local atunci, în căutarea disperată de o dădacă care să aibă grijă de fetiță, în timp ce ea lucra într-un bar, pe post de chelneriță.

Melissa avea un an în 1971 şi locuia în Fort Worth, Texas, când mama ei, Alta Apantenco, a publicat un anunţ în ziar prin care căuta o dădacă.

Crescând-o singură pe Melissa şi având nevoie de o persoană care să aibă grijă de fiica ei în timp ce lucra, tânăra mamă a angajat o femeie care să o ajute.

La un moment dat, colega de apartament a tinerei mămici a lăsat-o pe Melissa în grija dădacei, iar aceasta ar fi răpit-o şi nu a mai înapoiat-o familiei.

Familia Melissei a reclamat la poliţie dispariţia copilei, dar deşi a trecut mai bine de jumătate de secol de atunci, Melissa nu a fost uitată.

Familia a organizat şi petreceri cu ocazia aniversării ei în fiecare an, în luna noiembrie.

Un mesaj a reunit o familie

În septembrie 2022, NCMEC (Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați), a primit un mesaj anonim în care informatorul a susținut că a recunoscut-o pe femeia de pe fețele NCMEC, așa cum ar arăta acum.

Nimeni n-a știut că acel mesaj va reuni o famile!

Familia a folosit rezultatele unui test ADN folosind aplicaţia 23andMe, un semn de naştere al femeii şi ziua ei de naştere şi a obţinut confirmarea că femeia este într-adevăr fata care le fusese luată cu 51 de ani în urmă.

Sâmbătă, Melissa s-a reunit cu mama, cu tatăl şi cu doi dintre cei patru fraţi ai săi, la biserica familiei din Fort Worth.

”Nu m-am putut opri din plâns. Am fost nespus de bucuroasă şi încă sunt derutată încercând să procesez faptul că sora mea era chiar în faţa mea şi că am găsit-o”, a mărturisit sora femeii, Victoria Garner, într-o declaraţie.

Cât despre dădacă nu se ştie încă ce soartă a avut, precizează cotidianul britanic, potrivit NYpost.com.

Adauga un comentariu