Actualitate

Pe când era elevă, era mereu hărțuită și i se spunea „Betty cea urâtă”. Acum întoarce toate privirile pe stradă

Publicat: 28 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pe când era elevă era mereu hărțuită și i se spunea Betty cea urâtă. Acum întoarce toate privirile pe stradă
La școală i se spunea mereu că este urâtă și era hărțuită de colegi

April Opal, un model de succes în prezent, susține că pe când era elevă, era mereu hărțuită și i se spunea „Betty cea urâtă”. Tânăra precizează însă că anii în care a ținta bullying-ului au întărit-o și au ajutat-o să devină o femeie de succes. Inițial, April Opal urma să devină studentă la Oxford însă a ales să câștige bani de pe urma imaginii ei.

Majoritatea studiilor despre hărțuire în rândul copiilor se concentrează asupra agresivităţii băieţilor. Dar bullyingul poate să apară şi în rândul fetelor. Și cum fetele socializează în mod diferit faţă de băieţi, pe măsură ce trece timpul, emoţiile devin o parte importantă a relaţiilor lor de prietenie. De aceea, hărțuirea în rândul fetelor are o componentă emoţională puternică, iar efectele asupra victimei pot fi cu atât mai devastatoare.

O elevă hărțuită căreia i se spunea „Betty cea urâtă” a devenit model de succes

O tânără din Marea Britanie a dezvăluit că în timpul școlii a fost hărțuită din cauza modului în care arăta. Cu toate acestea, în prezent ea este cea care râde la urmă. April Opal a devenit un model de succes, care ajunge să câștige chiar și 30.000 de lire sterline pe lună.

April spune că anii în care a fost hărțuită au întărit-o și că astăzi îi contracarează pe trollii de pe internet fără probleme. Tânăra de 19 ani din Middlesbrough, Marea Britanie, urma să devină studentă la Oxford, dar a decis în schimb să urmeze o altă carieră. Astfel că acum, Opal vinde pe internet imagini și clipuri video sexy cu ea și câștigă o mulțime de bani.

„Nu cred că voi reuși vreodată să mă obișnuiesc cu faptul că sunt plătită pentru cum arăt, pentru că am fost un copil cu adevărat urât. Am fost hărțuită necontenit pentru că eram un copil urât… Am fost cu adevărat un copil ciudat și pe măsură ce am crescut lucrurile nu s-au îmbunătățit prea mult… Eram supraponderală și nu mă machiam”, a declarat April Opal.

Totuși, April Opal admite că anii în care a fost hărțuită au afectat-o psihic enorm. Ea se așteaptă mereu ca oamenii să spună „glumim, de fapt nu ne place cum arăți și credem cu adevărat că încă ești acel copil ciudat”.

Viața ei s-a schimbat total

Când April se gândește la copilăria ei, i se pare ciudat că acum, la vârsta adultă, este plătită pentru că arată într-un anumit fel. Oricum, ea duce acum o viață la care mulți doar visează.

April călătorește acum în locuri exotice datorită banilor pe care îi câștigă din OnlyFans. Iar stilul ei de viață de lux este departe de trecutul ei nu atât de îndepărtat, în care la un moment dat avea patru locuri de muncă pentru a-și plăti facturile.

La un moment dat, fosta animatoare pentru copii era în discuții cu Cambridge și Oxford pentru a studia ca să devină cercetător de celule stem. Numai că a hotărât să renunțe la educaţie pentru a-și vinde imaginea. În ceea ce privește viitorul ei, April are de gând să facă economii și chiar să investească în imobiliare. Ceea ce o deranjează însă este că statul îi ia aproape jumătate din venituri…

Adauga un comentariu