Prima pagină » Cancan ultimă oră » Pe ce a cheltuit Andreea Tonciu toți banii pe care i-a câștigat în televiziune! Plăcerea nevinovată care a dus-o la „faliment”

Pe ce a cheltuit Andreea Tonciu toți banii pe care i-a câștigat în televiziune! Plăcerea nevinovată care a dus-o la „faliment”

15 mai 2024, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu a făcut dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta! Bruneta a apărut mult timp la televizor, astfel că nici banii pe care i-a câștigat nu au fost puțini! Deși a adunat o avere în conturi, toți banii au fost cheltuiți pe o plăcere nevinovată, despre care a vorbit mai rar. Iată ce a dus-o la „faliment”!

În urmă cu mai mulți ani făcea furori la televizor, dar viața ei s-a schimbat neașteptat după ce s-a căsătorit și a devenit mamă. Până atunci, însă, Andreea Tonciu a vrut să se asigure că își pune în practică toate pasiunile și dorințele pe care le are. Așadar, nu a stat mult pe gânduri și a băgat mâna adânc în portofel pentru a ține pasul cu ele!

Ce pasiuni nevinovate au adus-o pe Andreea Tonciu la „faliment”

După cum știm deja, Andreea Tonciu este incredibil de sinceră, chiar și când vine vorba despre banii pe care îi are sau pe care i-a cheltuit deja. Puțini s-ar fi gândit la acest lucru, însă în urmă cu mai mulți ani, unul dintre drumurile frecventate de brunetă erau spre casele femeilor care îi ghiceau!

Vedeta a dezvăluit că toți banii pe care i-a câștigat în televiziune au fost cheltuiți pentru a i se citi în cărți.

Andreea Tonciu a declarat că le cunoștea pe toate femeiel care ghicesc în cărți din București, iar la un moment dat ajunsese chiar și în Giurgiu. Deși a cheltuit o mulțime de bani, Andreea Tonciu nu regretă niciun leu!

„Asta n-am zis-o! Toți banii făcuțin în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo”, a declarat Andreea Tonciu, în podcastul lui Bursucu.

Soțul vedetei i-a interzis să mai apară la televizor

Andreea Tonciu a trecut printr-o transformare uriașă în ultimii ani, iar acest lucru i s-ar datora soțului ei! Daniel Niculescu i-ar fi interzis să mai apară la televizor, iar din dragoste pentru el, Andreea Tonciu i-a respectat dorința. Nu i-a fost ușor, însă lucrurile s-au așezat exact așa cum și-a dorit.

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a declarat bruneta în podcastul lui Jorge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *