Cancan ultimă oră

Pe Connect-R îl știe toată România, însă puțini știu că are o soră, care este implicată în afacerile artistului. Cu ce se ocupă mai exact

Publicat: 16 ian. 2022
Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară

Connect-R are o soră și lucrează împreună. Cum arată și cu ce se ocupă?

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, care a muncit de mic pentru a-și împlini visul de a deveni artist. Drumul spre celebritate nu a fost deloc ușor, însă a avut în permanență susținerea părinților și a surorii lui.

Provine dintr-o familie modestă, însă artistul și sora lui au fost crescuți în iubire și înțelegere și au luptat să scape de sărăcie.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a povestit că a vândut ziare și a lucrat ca tinichigiu auto înainte de a face muzică.

Connect-R: „Câștigam 30 de lei pe zi din ziare”

Este mândru de tot parcursul său, iar Connect-R vorbește cu sinceritate despre momentele grele din viața sa.

„30 de lei câștigam. Îmi ajungeau să iau țigări, îmi luam ceva de la un fast-food și un suc. Cuvântul vocație, cred că vine de la vocie. Vocea care va striga dinuntrul tău. Și când am lucrat ca tinichigiu auto…când m-a dat afară, m-a văzut cu foaia și pixul scriam versuri. Și mi-a zis: du-te și fă ce crezi tu, meseria asta nu e de tine! Îi mulțumesc acum, pentru că fac ceea ce trebuie!”, a mărturisit Connect-R.

Cu ce se ocupă astăzi sora lui Connect-R?

Astăzi nu mai duce lipsă de nimic, pentru că a ajuns un mare artist, compozitor și producător. Însă, odată cu succesul au apărut și alte griji pentru Connect-R și din acest motiv a angajat-o și pe sora sa să-l ajute la casa de producție pe care o deține.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Connect-R a comentat o știre apărută în presă cu privire la neplata salariilor angajaților săi. A recunoscut că uită să achite salariile la timp, însă sora sa se ocupă acum de acest aspect.

„Da, banii m-au schimbat în bine. Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea. Ce nu au înțeles ei, la un moment dat ei amenințau că pleacă șia m spus. Niciodată un artist, un leader de trupă nu o să stea într-un chitarist, chiar dacă îi iubesc pe toți, dar oamenii vin pentru cel care deschide gura.”, a spus Connect-R.
Adauga un comentariu