Cazare

Pensiunea Conacu’ Boierului – Ponoarele

Publicat: 18 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pensiunea Conacu Boierului - Ponoarele
Pensiunea Conacu' Boierului

Pensiunea Conacu’ Boierului. Pensiunea Conacu’ Boierului este o unitate de cazare turistică din comuna Ponoarele, judeţul Mehedinţi. Localizată pe un tărâm binecuvântat de Dumnezeu, pensiunea a luat naştere dintr-o dorinţă mai veche a noastră de a promova locurile, tradiţiile şi obiceiurile din Ponoarele.

Dragostea pentru folclor şi port popular au stat la baza decorării acestei pensiuni- boutique. Se regăsesc la tot pasul motive tradiţionale din toată ţara, puse în evidenţă atât prin pictura realizată manual pe faţada, pereţi, mobilier, cât şi prin elemente de sculptură şi traforaj în lemn sau zidărie în piatra brută, în încercarea de a reînvia stilul brâncovenesc.

Descriere pensiune

Fiecare cameră este decorată diferit cu motive tradiţionale din toate zonele ţării pictate manual. Astfel au luat naştere camerele: Oltenia, Bucovina, Dobrogea, Ponoarele, Flori de liliac, Maramureş, Banat, Transilvania, Muntenia şi Moldova. Astfel, turistul odată întors la noi, dar cazat într-o altă cameră, va descoperi ceva cu totul nou, autentic. Camerele sunt de trei tipuri: 4 camere duble matrimoniale, 4 camere twin, 2 suite cu câte 3 locuri.

Tradiţionalul se împleteşte armonios cu modernul. Regăsim facilităţi şi confort din hoteluri de 4 şi 5 stele, dar transpuse într-o atmosferă veche, de basm.

Copiii găsesc pentru ei un loc de joacă special amenajat atât în curtea pensiunii, cât şi unul în interior.

Înăuntru, biliardul, masa de tenis, staţia karaoke sau sistemul home cinema vă aşteaptă să vă distraţi şi relaxaţi într-o atmosferă caldă, ca acasă.

Nu de puţine ori meşterul olar Marcel de la Siseşti ne trece pragul cu Roata Olarului pentru a învăţa copiii şi pe părinţii acestora tainele olăritului şi pentru a le dărui apoi produsele lucrate împreună.

Pensiunea Conacu’ Boierului. Bucate alese, că la mama acasă

Bucate alese, bucate gustoase că la mama acasă, gatite cu drag de bucătării noastri iscusiţi, fete şi băieţi din sat care reînvie tradiţia şi pun în practică ce au învăţat de la bunicile lor. Nu avem reguli, nu avem gramaje, avem doar o dorinţă imensă de a cinsti oaspeţii care ne calcă pragul cu bucăţele tradiţionale cu care noi am crescut.

Atmosfera din restaurant este boiereasca, eleganta şi caldă în acelaşi timp. Ospătarii noştri, tineri ponoreni vor face totul să vă simţiţi ca nişte adevăraţi boieri.

Intraţi în lumea de poveste a vremurilor de altadat’, cu boieri şi domniţe ce dormeau în aşternuturi moi cu broderii de bumbac, se ospătau româneşte din blide de pământ şi jucau horă cu patimă şi foc, lăsând grijile la uşa Conacului.

Servicii

Restaurant
Loc de joacă pt copii
Activităţi teambuilding
Vânzare produse locale
Biciclete de închiriat
Carte de credit acceptată
Internet
Terasa sau foişor

Adauga un comentariu