Cazare

Pensiunea Cotiso din Costeşti – Țara Hațegului

Publicat: 06 nov. 2019

Pensiunea Cotiso din Costeşti. Pensiunea Cotiso din Costeşti este o unitate de cazare dintr-o zonă superbă a României, Tara Hategului. Dacă îţi doreşti o vacanţă într-o zonă cunoscută pentru vestigiile dacice, aceasta cabană este alegerea perfectă. Mai exact cabana Cotiso este situată în zona cetăţilor dacice din Munţii Orăștiei, în satul Costeşti din judeţul Hunedoara.

Pensiunea Cotiso din Costeşti. Descriere pensiune

Odată ajunşi aici veţi beneficia de toată facilităţile de care dispune cabana. În timp ce dvs. beţi cafeaua de dimineaţa pe terasă, copii se pot juca în voie în locurile special amenajate pentru ei, în curte. Ziua vă puteţi relaxa făcând o baie în piscina cabanei, pentru că seara să vă găsească în foişor, admirând natură.

Odată cazaţi puteţi vizita adevăratele bogăţii ale Munţilor Orăştie precum Costeşti – Blidaru, Fetele Albe, Sarmizegetusa Regia, Costeşti – Cetăţuie.

Facilităţi cazare:

Pensiunea va pune la dispoziţie frigider în unitate, TV în living, internet wireless în zonele publice, uscător de păr, rău în curte, parcare, gradina/curte. De asemenea puteţi găsi bucătăria turiştilor, terasă, foişor în curte, grătar/barbeque, living, sala de mese, şemineu, loc amenajat de joacă, bar, restaurant. Se acceptă şi animale.
Facilităţi camere: camere cu balcon, încălzire centrală, baie, TV.

Pensiunea Cotiso din Costeşti. Servicii:

Restaurant
Animale acceptate
Loc de joacă pt copii
Activităţi teambuilding
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Atracţii turistice în apropiere

Sarmizegetusa Regia. Cetatea impresionantă a fost capitala statului dac.

Cetatea Fetele Albe. Aceasta construcţie face parte din categoria aşezărilor de munte dacice, fiind ridicată pe terase protejate de ziduri din blocuri de calcar.

Cetatea Costești-Cetațuie este cea mai veche dintre cetăţile din zonă, cu elemente de fortificaţie ridicate chiar înainte de Burebista.

Cetatea Blidaru. Se zice, prin părţile locului, că celui care reuşeşte să ajungă în aceeaşi zi şi la Costeşti şi la Blidaru, i se va îndeplini cea mai fierbine dorinţă.loading...

Adauga un comentariu