Cazare

Pensiunea Dana Maria – Gura Siriului

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pensiunea Dana Maria - Gura Siriului
Pensiunea Dana Maria - Gura Siriului

Pensiunea Dana Maria. Complexul de pensiuni Dana&Maria este o unitate de primire turistică localizată într-o zonă superbă din ţară, Valea Buzăului. Mai exact, pensiunea se afla în localitatea Gura Siriului din judeţul Buzău. Întregul complex este locul ideal unde puteţi petrece un sejur liniştit, împreună cu familia, copiii şi prietenii, departe de viaţa cotidiană şi grijile ei.

Ambele locaţii au fost concepute pentru familii şi grupuri de prieteni care doresc să se relaxeze, distreze şi să împărtăşească timpul liber alături de cei dragi.

Pensiunea Dana Maria. Descriere pensiune

Pensiunea DANA

Îmbină stilul unei cabane munteneşti, din lemn, călduroasă sufletului, cu dorinţele oaspeţilor de a evada din viaţa aglomerată şi de a se retrage în natură, fără a simţi lipsa şi accesibilitatea confortului de acasă.

Clădirea este construită pe două nivele şi dispune de 4 dormitoare cu o capacitate de 11 persoane la etaj. ESte structurata astfel: living open space, bucătărie dotată complet, drink bar, camere cu balcon, foişor şi spaţiu special amenajat cu grătar.

Pensiunea MARIA

Este a doua pensiune din complexul “Dana&Maria” fiind o locaţie modernă cu accente “de acasă” şi cu un stil aparte atât de primitoare încât nu mai vrei să pleci.

Locaţia este formată din livingul open space cu bucătărie modernă la parter, cele două apartamente semi-decomandate cu baie proprie la etaj şi spaţiul cu grătar special amenajat pentru masa în familie.

Ambele apartemente sunt identice ca şi structura şi dotări având două camere cu pat king size dar în acelaşi timp fiecare are o ambianţă diferită, capacitatea pensiunii fiind de 8 persoane se crează un mediu intim, liniştit şi relaxant.

Servicii

Animale acceptate
Grătar în curte
Terasa sau foişor
Spaţiu campare/rulote
Iaz cu peşti

Atracţii turistice în apropiere:

Rezervaţii naturale: Vulcanii noroioşi (Berca); Chihlimbarul de Buzău (Colţi); Pădurea Lacurilor (Bisoca); Dealul cu lilieci (Cernăteşti); Culmile Siriului (Siriu)

Aşezări religioase: Complexul de biserici şi chilii rupestre (Bozioru, Colţi, Brăeşti); Episcopia Buzăului (mun. Buzău); Mănăstirea Ciolanu (Tisău); Ansamblul fostei mănăstiri „Adormirea Maicii Domnului” (mun. Rm. Sărat); Mănăstirea Răteşti (Berca)

Monumente ale naturii: Focul viu (Lopătari); Piatră Alba „La grunj” (Mânzăleşti)

Aşezări şi necropole din epoca bronzului: fortificaţii dacice – Dava dacica (com. Verneşti), Cultura Monteoru, Castrul postroman şi termele de la Pietroasele.

Parcuri dendrologice: Parcul Monteoru (com. Merei), Parcul Marghiloman (mun. Buzău).

Staţiuni şi situri: Sărată Monteoru (Merei), Tabăra de sculptură Măgura (Tisău)

Adauga un comentariu