Cazare

Pensiunea Lenuta – Poienile Izei

Publicat: 19 mart. 2020
Pensiunea Lenuta
Pensiunea Lenuta

Pensiunea Lenuta. Pensiunea Lenuta este o unitate de cazare ridicată recent ce respectă stilul tradiţional al zonei maramureşene. Această locaţie este plasată într-o zonă deosebit de pitoreasca a localităţii Poienile Izei, judeţul Maramureş.

Localitatea se afla în inima Maramureşului istoric. Aici, între munţii şi pădurile Maramureşului, într-un adevărat colţ de răi, turiştii au ocazia să experimenteze viaţa la ţară în cel mai pur mod cu putinţă. Ospitalitatea locuitorilor din Poienile Izei vă va fermeca, iar întreaga zonă va oferi vizitatorului un sentiment al locului ancorat în tradiţiile şi stilul de viaţă vechi de secole.

Unitatea de primire turistică este garanţia unui sejur reuşit, atracţia principală fiind în primul rând liniştea, aerul curat şi specificul zonei de munte. De sărbători se organizează mese festive şi petreceri cu ceteraşii din zonă. De asemenea se poate bea o horincă bună de Maramureş şi mânca o frigăruie la grătar.

Pensiunea Lenuta. Descriere pensiune

Pensiunea dispune de 4 camere (8 locuri), 2 băi, sala de mese, bucătărie, fermă proprie, parcare, foişor.

– curte mare cu loc de parcare şi livada
– încălzire cu lemne (sobe de teracota)
– fermă proprie
– loc de luat masa afară în spatele casei cu o privelişte frumoasă
– pentru doritori campare în livada sau dormit în sura cu fân
– accesul cu animale mici este permis în casă
3 camere decomandate: C1(2SB, se pot uni în pat matrimonial), C2(2SB), C3(1DB) 1 baie comună cu wc şi dus, hol şi terasă.
Duminică şi în sărbători se poate merge la biserică îmbrăcaţi în costum popular.
Mâncarea este gătită doar din produse bio, obţinute din gospodăria proprie.

Adauga un comentariu