Cazare

Pensiunea Milenium Residence – Bran

Publicat: 04 nov. 2019

Pensiunea Milenium Residence. O destinaţie superbă de vacanţă, Pensiunea Milenium Residence este o unitate de cazare situată în Bran-Predeluț. Vila Milenium Residence va invită să petreceţi clipe de neuitat alături de cei dragi, în intimitate, discreţie şi confort.

Pensiunea Milenium Residence. Descriere pensiune

Pensiunea pune la dispoziţia turiştilor posibilitatea de cazare pentru 6 până la 10 persoane (cu preţ variabil în funcţie de numărul de persoane). Locurile sunt dispuse în 5 dormitoare duble cu baie proprie şi un dormitor pentru copii cu 2 paturi single, un living cu loc de servit masa, bar, bucătărie complet utilata, baie de serviciu. De asemenea pensiunea mai dispune de terasă acoperită, grill, loc de joacă pentru copii, foişor, wi-fi gratuit şi parcare proprie.

Se poate plăti cu cardul la recepţie.

Situată la poalele pădurii, Milenium Residence este o pensiune cu stil, spaţioasă, cu 5 dormitoare duble cu baie proprie, un dormitor pentru copii cu 2 paturi single, bar şi living spaţios cu şemineu, bucătărie complet utilata. O vilă ideală pentru vacanţă cu famila, prietenii sau pentru luna de miere. De asemenea, vila este dotată cu sistem de aer condiţionat. Pensiunea dispune de semnal gsm în toate reţelele şi oferă wi-fi gratuit.

În cadrul pensiunii noastre, oaspeţii pot degusta şi cumpăra sucul de mere MERONI, produs cu tehnologie germană, 100 % natural. De asmenea, se pot face degustări de palnica şi vin, produse naturale procurate din zona Bran – Moeciu.

Alte facilităţi: curte cu grătar, ceaun, balansoar, loc de joacă pentru copii, parcare proprie, şezlonguri, wi-fi. Se poate plăti cu cardul la recepţie.

Pensiunea Milenium Residence. Servicii

Restaurant
Loc de joacă pt copii
Activităţi teambuilding
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Atracţii turistice în apropiere

Cheile Dâmbovicioarei
Cetatea Râşnov
Castelul Bran
Muzeul etnografic
Biserica din Cheia
Parcul Naţional Piatra Craiului este situat în raza judeţelor Braşov şi Argeş, respectiv a localităţilor Zărneşti, Moeciu, Rucăr şi Dâmbovicioara, incluzând masivul Piatra Craiului şi o zonă cuprinzând Cheile Dâmboviţei şi Cheile Ghimbavuluiloading...

Adauga un comentariu