Cazare

Pensiunea Perla Bucovinei – Voroneţ

Publicat: 24 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pensiunea Perla Bucovinei - Voroneţ
Pensiunea Perla Bucovinei

Pensiunea Perla Bucovinei. Pensiunea Perla Bucovinei este o unitate de primire turistică din inima Bucovinei. Aceasta este localizată la 300 metri de Mănăstirea Voroneţ şi la 3 km de Pârtia de schi Şoimul.

Pensiunea Perla Bucovinei este amplasată chiar lângă pădure, deasupra satului, într-o zonă montană deosebit de pitoreasca şi liniştită. Locaţia de vis este ideală pentru petrecerea concediilor şi a weekend-urilor, oferindu-vă servicii de cazare şi masa de înaltă calitate.

Traseele montane încântătoare de vară şi iarna, pădurile seculare, pârtia de schi şi vestigiile istorice medievale it vor transforma concediul într-unul de vis. Aici te învăluie o linişte de cleştar, iar orizontul privirilor se adânceşte în semeţia pădurilor de brad şi foioase.

Pensiunea Perla Bucovinei. Descriere

Locaţia pensiunii, într-o zonă care face faimă României, a fost aleasă cu gândul la dorinţele dumneavoastră: la emoţia răsăritului de soare, la dorul de linişte şi aer curat, la plăcerea apropierii de legende, dar şi la dorinţa de a avea la îndemână beneficiile civilizaţiei, fără de care nu puteţi trăi.

Pensiunea dispune de 24 locuri de cazare în 12 camere duble, toate camerele fiind dotate cu grup sanitar propriu, cablu TV, internet, TV-LCD, minibar, uscător de păr,încălzire centrală etc.

Pe lângă serviciile de cazare pensiunea oferă turiştilor:
-Restaurant
-Foisor în aer liber cu grătar
-Parcare proprie
-Posibilitati organizare activităţi de team building şi conferinţe
-Diverse activităţi recreative

Atracţii turistice în apropiere

Mănăstirile pictate de la Voroneţ, Humor, Moldoviţa,Suceviţa, Arbore
ceramică neagră de Marginea
Cetatea de Scaun a Sucevei
mâna de sare şi Catedrala Catolică de la Cacica.

Adauga un comentariu