Cazare

Pensiunea Perla Trascăului – Râmetea

Publicat: 05 nov. 2019

 

Pensiunea Perla Trascăului. Pensiunea Perla Trascăului este o unitate de primire turistică situată în localitatea Râmetea, judeţul Alba. Pensiunea este localizată la 25 de km de localitatea Turda şi 55 de km de Cluj-Napoca, la hotarul dintre judeţele Cluj şi Alba pe Valea Rametii afluent al Răului Arieş. Locaţia este locul unde confortul şi ospitalitatea sunt la cele mai înalte standarde.

Descriere pensiune

Pensiunea Perla Trascăului dispune de cazare în 14 camere cu pat matrimonial sau pat dublu modern dotate şi utilate. Acestea conferă încăperii o atmosferă intimă, caldă şi primitoare. Fiecare cameră am decorat-o şi utilat-o cu baie proprie (prosoape albe şi pufoase, uscător de păr, cosmetice de unică folosinţă, cabina dus), TV, balcon.

Confortul deosebit oferit de încăperile pensiunii este întregit de cameră VIP, amenajata pentru a satisface cele mai pretenţioase gusturi. Camera VIP are: jacuzzi, lumânări, televizor LCD, şampanie inclusă în preţul cazării, pat matrimonial, încăpere separată cu toaleta.

Camera cu şemineu de la subsol este locul ideal unde la “gura sobei” puteţi petrece o seară tradiţională autentic “ardeleneasca”. Găsim mereu motive de distracţie şi voie bună. Pachetele noastre de servicii includ activităţi pentru tine, familia şi prietenii tăi.

Restaurantul este modern amenajat cu 60 locuri care îţi oferă posibilitatea delectării papilelor gustative. Aici puteți găsi cele mai naturale şi tradiţionale bucate specifice ţării Ardealului.

Poţi intra în atmosferă din Apuseni degustând apoi un platou tradiţional delicious cu tot felul de preparate “în casa”- cârnat, jumări, brânză, slănină, toba, caltaboş, toate acestea colorate cu roşii, castraveţi, ceapă, ardei. Urmează apoi o ciorbă fierbinte, o friptură bine făcută sau tocănitele de pui, viţel sau porc cu mămăligă şi murături apetisante.

Pensiunea Perla Trascăului. Servicii

Restaurant
Loc de joacă pt copii
Activităţi teambuilding
Biciclete de închiriat
Internet
Grătar în curte
Terasa sau foişor

Atracții turistice în apropiere

Munții Trascău
satul monument Rîmetea
Cetatea Colțeștiloading...

Adauga un comentariu