Cazare

Pensiunea Poieni – Ceahlau

Publicat: 03 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pensiunea Poieni - Ceahlau
Pensiunea Poieni

Pensiunea Poieni. Pensiunea Poieni este o unitate de primire turistică situată într-una din cele mai căutate destinații de vacanta din tara noastră: Carpatii Orientali.

Unitatea de cazare este situata în comuna Ceahlău, județul Neamț, la doar 1.8 km de stațiunea Durău. Locația este așezată pe un platou de verdeață lângă pădurea stațiunii. De asemenea are o priveliște minunata și este înconjurată de o oaza de liniște pentru doritorii de relaxare și odihna.

Pentru familiile cu copii sau pentru taberele de copii, pensiunea este o alegere buna, deoarece dispune de o curte mare și departe de strada principala.

Pentru a ajunge la Pensiunea Poieni, se merge de la drumul principal 500 de metri, drum neasfaltat accesibil tuturor mașinilor, dirijarea se face prin indicatoare până în curtea pensiunii.

Pensiunea Poieni. Servicii de care dispune locația

– 11 camere cu grup sanitar propriu,

– 9 camere cu 6 grupuri sanitare,

– salon mare tip restaurant – 70 locuri(se pot organiza – petreceri, zile de naștere, nunti, revelion, conferințe, tabere copii, etc. )

– salon mic – 25 locuri – cu grup sanitar, bucătărie utilata și televizor (la salonul mic, accesul la bucătărie este nelimitat pentru turiștii care doresc să-și prepare singuri hrana)

– dispune de curte mare 20 locuri de parcare

– 2 foișoare,

– grătar mare cu acces simultan pe doua parti

– curățenie în camere – la 2 zile

– schimbarea lenjeriei la 5 zile, la turiștii care doresc să stea mai mult de 5 zile.

– centrala apa calda și căldură

– camere cu televizoare și cablu

Adauga un comentariu