Magazin

Pentru ce să te muți într-un apartament nou, marca UNIQUE Residence

Publicat: 09 iul. 2020

Construcțiile tinere, la capacitate funcțională maximă –Noile apartamente Made ToMeasure – UNIQUE Residence Sf. Andrei, zona Palas

Cunoaștem deja că, pe perioada de viaţă, o construcţie este supusă la diverse acţiuni exterioare, apărând fenomene care îi scad performanțele, respectiv timpul de viață proiectat – pe scurt, construcția îmbătrânește.Pe de altă parte, este important să înțelegem că, pentru construcțiile noi normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate la realizareacelor vechi, iar soluțiile de proiectare, materialele structurale cât și cele folosite pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre acestea respectă normele în vigoare.

”O construcţie care a rezistat la trei cutremure, este supusă la fenomenul de oboseală. Construcţiile noi, în comparaţie cu cele vechi, n-au trecut prin fenomenele specificate mai sus. Materialele utilizate n-au suferit fenomenele de oboseală, sunt la capacitate maximă, şi la un fenomen exterior extrem (cutremur, furtună, inundaţii, ploi averse) se vor comporta mai bine. Ca un exemplu din viaţa curentă, în medicină fenomenul de oboseală este asociat persoanelor în vârstă sau persoanelor ce au depus un efort considerabil.”- ing. proiectant Andrian Alexandru, membru AICPS, Asociaţia Inginerilor Constructori Proiectanţi de Structuri.

Continuând demersurile începute la proiectele din Botoșani și Focșani, și valorificând experiența acumulată prin dezvoltarea în municipiul Iași a clădirii UNIQUE Office Building din str. Sf.Lazăr, urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele, pentru a da naştere unor clădirimoderne, cât mai performante și eficiente, cu o durată de viaţă peste standarde.

În toate proiectelenoastre, marca UNIQUE Residence, respectăm cerințele normativelor în vigoare, asigurăm toți parametrii care se impun pentru realizarea şi exploatarea unor clădiri care să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, care să se mențină cât mai tinere peste ani, pentru a da naștere unei generații noi de clădiri, mai trainice, pentru orașe mai plăcute și mai durabile.

Cine ezită în fața unei clădiri realizate cu responsabilitate, cu cele mai noi materiale și după cele mai actuale soluții de proiectare, trebuie să știe că prețul pe care îl plătește este prețul siguranței sale!

Ridicăm standardele – Noile blocuri de apartamenteUNIQUE Residence, situateîn proximitatea celui mai mare complex comercial din Iași, auun sistem de fundare deosebit de eficient, alcătuit din radier cu grinzi si piloți din beton armat, utilizând materiale cu rezistențe mari, cu o soluție structurală performantă, în cadre de beton armat, ceea ce ne permite să afirmăm că am ridicat ștacheta nivelului de siguranță oferit, dând naștere astfelunora dintre cele mai sigure clădiri noi din municipiul Iași.”

Apartamente Premium în zonă Premium – Ansamblul de apartamente Made ToMeasure, din zona Palas, strada Sf. Andrei nr. 7-9, cu un regim de înălțime de S+D+P+5/7E, va cuprinde două corpuri de apartamente personalizabile, cu una, două sau trei camere, realizate cu finisaje Premium (parchet triplu-stratificat, uși din lemn masiv ș.a.), și va dispune de locuri de parcare subterană și supraterană, precum și de spații comerciale la parter.

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Pentru mai multe informații despre proiectele rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Iași, Focșani și Botoșani, accesați pagina: https://www.m2msolutions.ro/uniqueresidence.html

Video- Principalele motive pentru care să te muți într-un apartament nou, marca UNIQUE Residence: https://www.youtube.com/watch?v=zpFwcGBvz9A

 

 

Adauga un comentariu