Sport

Pentru prima dată sunt liberi 5 antrenori cu nume, care îi pot lua locul lui Mirel Rădoi. „FRF e falimentară”

Publicat: 02 apr. 2021
Mirel Rădoi
Florin Prunea cere ca Mirel Rădoi să fie înlocuit urgent cu unul dintre Hagi, Petrescu, Olăroiu sau Șumudică.

Situația în care se află naționala de fotbal a României, învinsă și de Armenia cu 3-2, este una pentru care cu greu găsim precedent.
Câtă vreme cu Iordănescu, bătut de Albania la EURO 2016, Daum, Contra și cu Rădoi, indiferent de tactica abordată, adversarii au ocazii peste ocazii cu noi, este clar că nu antrenorul este singurul vinovat. Ci în primul rând fotbaliștii!
Miercuri seară, Florin Prunea nu putea scăpa prilejul să-i calce din nou în picioare pe cei de la FRF, dar de data asta l-a atacat frontal și pe Mirel Rădoi. A spus că de la retragerea lui Tătărușanu el a spus că vestiarul e rupt și nu e alături de selecționer, dar și că federația trebuie să-l schimbe urgent, mai ales că de data aceasta sunt mai mulți antrenori cu nume și performanțe fără contract.

Florin Prunea cere demisia lui Mirel Rădoi

Florin Prunea cere ca Rădoi să fie înlocuit urgent cu unul dintre Hagi, Petrescu, Olăroiu sau Șumudică.

„E un antrenor tânăr (n.r. Mirel Rădoi), de viitor, dar nu poate antrena echipa națională. Trebuie schimbat 100%, dar nu poate fi înlocuit pentru că în momentul de față Federația Română de Fotbal este o federație săracă, falimentară. Nu a dat faliment pentru că banii care vin de la FIFA și de la UEFA se duc pe salariile lor. FRF nu-și permite un antrenor! Avem pe liberi cei mai buni antrenori din România: Hagi, Petrescu, Olăroiu, Șumudică. Despre ce vorbim? Dacă nici acum nu faci o ofertă să aduci un antrenor la echipa națională, să te califici, înseamnă că nu vrei sau nu poți”, a tunat Florin Prunea.

Pe lângă ei, Răzvan Lucescu este și el fără echipă după despărțirea de campioana Asiei, Al Hilal.

Mirel Rădoi nu exclude plecarea de la echipa națională

Cum nu pot fi schimbați toți jucătorii, e clar că înlocuirea antrenorului Mirel Rădoi este de luat în calcul. Inclusiv el a spus după meciul de la Erevan că este nevoie de o discuție rapidă pentru lămurirea situației.
Nu neapărat să plece de la echipă, deși a recunoscut că inclusiv gândul demisiei îl are în cap, ci să se știe dacă federația este dispusă să continue pe drumul său, cu joc ofensiv și plăcut ochiului indiferent de consecințe, ori vrea altceva.
Adauga un comentariu