Cancan

Pepe are o problemă cu violența domestică – și-ar fi bătut ambele soții

Publicat: 23 nov. 2020
Pepe problemă violența domestică bătut soții
Există informații că Pepe și-a agresat ambele soții, fiind acuzat că este violent atunci când bea

Din câte se pare, Pepe are o reală problemă cu violența domestică, existând informații că artistul și-ar fi bătut ambele soții. După ce în mass-media au apărut știri cu privire la faptul că Raluca Pastramă ar fi fost bătută de Pepe, acum și fosta soție Oana Zăvoranu confirmă că ar fi fost bătută de celebrul latin lover. Potrivit acesteia, actele de violență se petreceau când Pepe este sub influența băuturilor alcoolice.

Se spune că nu iese fum fără foc. În cazul căsătoriei dintre Pepe și Raluca Pastramă, care este pe cale de a se destrăma, faptele vorbesc de la sine. Și aceasta chiar dacă până acum informațiile cu privire la caracterul violent al lui Pepe nu a fost confirmată nici Raluca Pastramă, dar nici de artist. Însă trecutul pare să fie o mărturie vie despre ieșirile violente ale artistului, care nu este la prima „bătaie”.

Pepe are o problemă cu violența domestică și și-ar fi bătut ambele soții

Din câte se pare că, înainte să o „lovească” pe Raluca, Pepe a recurs la aceeași „schemă” și cu fosta soție Oana Zăvoranu. Mai mult, aceasta din urmă a avut chiar curajul să povestească despre bătăile pe care i le-a aplicat cântărețul în urmă cu șase ani.

Bruneta a povestit că Pepe devine foarte violent atunci când bea. De asemenea, ea e recunoscut că a fost agresată fizic de mai multe ori în timpul celor șapte ani de căsnicie. Querida a divorțat de celebrul cântăreț în urmă cu nouă ani și, în prezent, ea este căsătorită cu Alex Ashraf din 2017.

Nu știti cum este el în realitate, nu știți cum este când e beculețul aprins sau când e stins. Am fost lovită de mai multe ori de Pepe și, culmea, și cu martori. Omul este violent, este dement când este beat”, a declarat fosta soție a artistului într-un interviu, potrivit wowbiz.ro.

A avut un episod violent și cu Raluca Pastramă

În urmă cu doar câteva zile, jurnaliștii de la cancan.ro au intrat în posesia unor informații incredibile. Aceste sunt legate de scenele tulburătoare care s-au petrecut recent și i-au avut ca protagoniști pe Pepe și pe Raluca.

Astfel, Raluca Pastramă a mers alături de fetițele sale la baza Dinamo, acolo unde micuțele au avut un antrenament de tenis. Potrivit informațiilor obținute cancan.ro, Pepe a sunat-o pe Raluca și a întrebat-o unde este, iar bruneta i-a răspuns, spunându-i exact unde se află.

În scurt timp, artistul a ajuns la fața locului și a avut un schimb de replici cu Raluca Pastramă. În primă fază, după discuția aprinsă pe care au avut-o, Pepe și-ar fi ieșit din minți și ar fi strâns-o pe aceasta de gât, lăsându-i urme. Acum, Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe.

Raluca Pastramă i-a devenit soție lui Pepe în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, iar fiica lor cea mare se numește Maria. Mai apoi, pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să se căsătorească cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu. Și atunci, ca și acum, Pepe a divorțat cu scandal de Querida.

Așadar, în lumina acestor informații, Pepe are o reală problemă cu violența domestică, din moment ce și-ar fi bătut ambele soții.
Adauga un comentariu