Actualitate

Pepe se implică mult în creșterea celor două fiice pe care le are cu fosta soție. „Eu am fost atent”

Publicat: 12 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe se implică mult în creșterea celor două fiice pe care le are cu fosta soție. Eu am fost atent
Pepe este un bărbat împlinit atât profesional, cât și în plan personal

Recent, Pepe a vorbit despre educația celor două fiice pe care le are cu fosta soție, Raluca Pastramă, de care a divorțat în 2021! În prezent, artistul și-a refăcut viața cu Yasmine Ody, care i-a dăruit un băiețel anul trecut. Cu toate acestea, Pepe este foarte atent și la creșterea fetelor din mariajul anterior, Rosa și Maria. Iar în plan profesional, artistului îi merge foarte bine, mai ales că va prezenta un nou show de divertisment la Antena 1.

Pepe este un bărbat împlinit atât în plan personal, cât și profesional. Dacă în trecut viața lui sentimentală a fost destul de tumultuoasă, artistul pare să-și fi găsit liniștea acum. Are deja la activ două divorțuri, de Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă, cu aceasta din urmă având două fiice. În prezent, Pepe este la a treia căsătorie, cu Yasmine Ody, care l-a făcut tată de băiat. Și chiar dacă s-a despărțit de mama fiicelor sale, artistul are o relație apropiată cu cele două fete.

Pepe se implică enorm în creșterea celor două fiice pe care le are cu fosta soție

Pepe are trei copii, un băiețel alături de actuala lui parteneră de viață, Yasmine Ody, și două fete din căsnicia anterioară, alături de Raluca Pastramă. Chiar dacă relația dintre artist și mama fetițelor sale nu a funcționat, acesta este foarte apropiat de micuțe și încearcă să le ofere tot ce au nevoie.

Cu toate că și-a întemeiat o nouă familie alături de aleasa inimii sale, Pepe are grijă să se implice activ în creșterea și educația Rosei și a Mariei, fiicele sale. Cântărețul a dezvăluit că fetele sunt implicate într-o mulțime de activități, mai ales acum, că au mai crescut. Cele două copile practică tenis și handbal, dar și alte activități extrașcolare.

„Eu am fost atent la Rosa și Maria, la ideea de a nu se plictisi atunci când sunt în vacanță. Copiii mei au făcut tenis, fac handbal în momentul de față și de fiecare dată când suntem acasă și e o zi liberă, cu toate că nu prea există o zi liberă, întotdeauna au o activitate, sunt multe activități, nu doar sportul în sine, eu fac sport cu el. Am fost de multe ori în vacanță cu ele”, a povestit Pepe.

Pepe prezintă „Nu te supăra, frate!”

Acum, Pepe se declară un om împlinit, pentru că toate lucrurile s-au așezat pentru artist, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cel mai mult îl bucură faptul că are copiii sănătoși. Iar în ceea ce privește cariera profesională, 2023 vine cu o nouă provocare pentru Pepe. Acesta va prezenta o nouă emisiune la Antena 1, show-ul de divertisment „Nu te supăra, frate!”, care va debutează pe 18 ianuarie.

Formatul TV, inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume, va fi difuzat live miercuri, joi și vineri, de la ora 17.00, la Antena 1. Alături de Pepe, în calitate de coprezentator, va fi magicianul Robert Tudor. În cadrul fiecărei ediţii, vor participa şase vedete, împărţite în două tabere.

Adauga un comentariu